Testasimme parhaat itseruskettavat.

 

 ..toimitus testasi itseruskettavat kasvoille ja vartalolle.

 

Avon SUN+ Magic tan -voide, 11e/150ml.

Lupaus: Kosteuttava ja ruskettava voide kasvoille ja vartalolle.

Levittyvyys: Tuote imeytyi suhteellisen nopeasti, eikä siitä jäänyt vahvaa tuoksua. Mahtavaa, ettei tuote tuoksunut perinteiseltä itseruskettavalta. Tuoksu oli mieto ja miellyttävä. Väriltään voide oli melko neutraali, minkä vuoksi sitä oli hankala levittää.

Lopputulos: Voiteesta jäi iholle pieni kimalle, joka kuitenkin katosi nopeasti päivän kuluessa. Pigmentiltään tuote oli haalea, ja näkyvän tuloksen sai vasta toisen käyttökerran jälkeen. Suosittelen levittämään iholle kosteusvoidetta ennen itseruskettavaa. Kolmannella kerralla unohdin kosteusvoiteen ja sain levitettyä ranteisiini ikävät ”rusketusrajat”.

Pysyvyys: Rusketus haalistui suhteellisen nopeasti. Tuotetta täytyy lisätä pari kertaa viikossa, jos haluaa ylläpitää väriä.

Arvio: Pidin tuotteen antamasta kevyestä pigmentistä. Voidetta levittäessä pitää kuitenkin olla tarkkana, ettei saa aikaan ikäviä rajoja.

Arvosana: 3,5

 

Bio Solis Itseruskettava geeli, 16,95e/150ml.

Lupaus:  Välittömästi näkyvä kaunis väri. Ekologiset maissista tai sokeriruo’osta saatavat molekyylit tuovat iholle kullanruskean sävyn. Ei sisällä imeytyviä liuottimia, vaan toimii ihon pintakerroksissa. 

Levittyvyys: Kellertävä geeli oli helppo levittää. Tuoksui miellyttävältä. Aurinkoiselta ja terveelliseltä, ei yhtään itseruskettavalta. Tuote ei tuonut välitöntä väriä, vaikka pakkaus niin lupasikin. Iholle jäi terve tasainen hehku, mutta ei varsinaista rusketusta. Miinusta spraypullosta, joka ruikki minne sattui. Lopulta tuotetta oli  helpompi annostella suoraan käteen. Iho jäi ihanan kuivaksi levityksen jälkeen.

Lopputulos: Kauniin terve väri. Ehkä hieman kellertävä, mutta käyttäisin silti uudestaan. Nilkkoihin jäi pieni rantu, mutta vika saattoi olla myös levittäjässä.

Pysyvyys: Pysyi muutaman päivän ja haihtui sitten pois. Saisi lisätä aika usein, jos tahtoisi pysyvän lopputuloksen.

Arvio: Plussaa ekologisuudesta ja kevyestä koostumuksesta. Tuote tuntui turvalliselta käyttää. Imeytyi yli odotusten, eikä tarvinnut pelätä, että rasva tuhrisi jotain.

Arvosana: 4

 

Vita Liberata Deeper deep silken touch -geeli 27,90/200ml.

Lupaus: Orgaaninen, hajuton, pitkäkestoinen ja nopeasti kuivuva. Sopii kuivalle iholle. Kehittyy 4–6 tunnissa ja vastaa 5–7 päivän auringonottoa. Suositellaan levittämään kintaalla.

Levittyvyys: Koostumus oli vähemmän geelimäinen kuin odotin. Tuote oli litkumainen, mutta imeytyi todella hyvin. Iho tuntui kuivalta heti levityksen jälkeen. Plussaa tuoksuttomuudesta!

Lopputulos: Todella hyvä luonnollinen lopputulos, vaikka sävy olikin dark. Värin kehittymistä sai odotella melko kauan, mutta tulos oli sitäkin parempi.

Pysyvyys: Haalistui noin 3–4 päivässä. Säilyi kuitenkin siistinä pitkään.

Arvio: Hämmästyttävän hyvä tuote. Plussaa tuoksuttomuudesta ja kuivasta lopputuloksesta.

Arvosana: 5

 

Aco Face Sun Kissed Face Cream, 11,40e/60 ml.

 ”Voide imeytyi nopeasti, levittyi helposti ja rusketuksesta tuli luonnollinen. Iho näytti tasaiselta.

Ihooni tulee helposti epäpuhtauksia, mutta voide ei tukkinut ihohuokosia lainkaan. Kun olin käyttänyt voidetta kaksi päivää aamuin illoin, rusketus oli syventynyt niin, että lähdin töihin meikkaamatta ihoani. Taisin löytää uuden lempituotteen meikkipussiini: treenaajan unelma, kun meikkivoiteen voi jättää pois.

Pehmeän tuntuinen kevyt voide levittyi todella helposti ja kosteutti hyvin, vaikka ihoni on kuiva. Kun käytin tuotetta kolme päivää, väri pysyi kasvoilla viikon.”

Arvosana: 4

 


 

Lancome Flash Bronzer Self Tan Face Gel, 35 e/125ml.

”Käytin geeliä kolmena päivänä peräkkäin ja sain iholle luonnollisen ja näkyvän päivetyksen, joka kesti viikon. Tuote vaikutti jo ensimmäisellä käyttökerralla: väri syveni asteittain ja muutaman tunnin jälkeen huomasin ihoni ruskettuneen vähän, ja sen pinnan näyttävän tasaisemmalta.

Geelimäisen koostumuksen ansiosta levittyi todella helposti ja imeytyi hyvin. Ihon pinta ei jäänyt tahmeaksi. Väri oli läpikuultava ja tuoksu miellyttävä päivävoiteen ja aurinkorasvan sekoitus. Voide ei tukkinut ihohuokosia. Tuote oli paras itseruskettava, jota olen käyttänyt.”

Arvosana: 5