Vältä ainakin näitä, niin pääset suhteessasi helpommalla.

Kundit eivät halua tietää kaikkea eksästäsi.  Vältä siis ainakin näiden asioiden sanomista, niin uusi suhteesi voi paremmin:


"Kaikki pitivät hänestä."


Vaikka vanhempasi olisivatkin olleet eksästäsi haltioissaan, älä turhaan kuuluta asiaa nykyiselle poikaystävällesi tai deitillesi. Hän haluaa olla paras kaikista kumppaneistasi! Voit mielummin sanoa: "He pitivät eksästäni, mutta eivät tunteneet hänen todellista luonnettaan." Tai vaihtoehtoisesti, älä sano mitään...


"Hän murskasi sydämeni."


Vaikka rehellisyys on suhteessa suositeltavaa, saattaa tämä johtaa kundia harhaan. Asiasta puhuminen saatta helposti kuulostaa siltä, että et ole vieläkään päässyt eksästäsi yli. Voit mielummin kertoa saaneesi osasi sydänsuruista - niin kuin me kaikki.


"Hän oli huono sängyssä."


Niin. Voisi kuvitella, että eksän petitaitojen mollaaminen hivelisi uuden miehen itsetuntoa. Todellisuudessa hän saattaa ihmetellä, miksi ylipäätään olit hänen kanssaan, jos seksielämännekin oli surkeaa. Pahimmassa tapauksessa hän alkaa pelätä, että mielestäsi nykyinenkin seksielämäsi on huona, mutta et vain kehtaa sanoa sitä. Muista kuitenkin, että myöskään aikaisempien kumppanien seksitaitojen hehkuttaminen ei ole hyvä idea. 


Kuva: MVPhotos