Tässä viisi asiaa, joita sydänsurut meille opettavat.

Kun sydämesi on särkynyt, on tunnelin päässä vaikea nähdä valoa. Vaikeudet pystyy kuitenkin aina lopulta kääntämään voitoksi – pitää paikkansa myös sydänsurujen kohdalla. Tässä viisi asiaa, joita sydänsurut meille opettavat.

1. Kiitollisuus

Usko tai älä, joskus tulet katsomaan taaksesi ja olemaan kiitollinen vaikeista kokemuksistasi ja siitä, kuinka paljon olet niiden takia oppinut itsestäsi. Kun olet selvinnyt pahimman luokan sydänsuruista, selviät myöhemmin mistä vaan.

2Maailman näkeminen uusin silmin

Sydämen särkyminen on kirjaimellisesti “wake-up call”. Halusit tai et, selvitäksesi tuskistasi joudut alkaa katselemaan maailmaa uusin silmin, ja opettelemaan paljon asioita myös itsestäsi. Vaikka tämä tuntuu aluksi raskaalta, on muutos joskus hyvästä.

3. Uusien mahdollisuuksien aukeaminen

Kun yksi ovi sulkeutuu, jossain aukeaa aina toinen. Parisuhteen päättyminen on aina surullista - toisaalta se pakottaa sinut aloittamaan elämässäsi uuden luvun, jonka voit kirjoittaa sellaiseksi kuin haluat.

4. Itsensä löytäminen

Tunnet menettäneesi elämäsi rakkauden, ja kaikki vaikuttaa lohduttomalta. Yritä kuitenkin nähdä myös elämäsi muita osa-alueita - romantiikka on vain yksi osa suurta kokonaisuutta. Joskus tekee myös hyvää viettää aikaa itsensä kanssa. Tämä on paras mahdollinen aika toteuttaa ne asiat, joista olet aina haaveillut!

5. Vahvemmaksi tuleminen

Lakkaa pohtimasta sitä, million tuskasi hälvenee. Keskity sen sijaan miettimään, mitä voit tästä kaikesta oppia. Kun sitten joskus olet päässyt yli sydänsurujen aiheuttamasta tuskasta, maailmassa ei enää ole esteitä, joita et voisi ylittää.

 

Alkuperäinen juttu: Elite Daily

Kuva: Marika Valdez