Nämä parit saavat meidät uskomaan, että kaikille on jossain Se Todella Oikea.

Me kaikki tiedämme pariskuntia, joiden osapuolet tuntuvat olevan kuin liimattuja toisiinsa. Vai väitätkö, ettei sinulle ole koskaan käynyt seuraavasti: Kutsut kylään yhden, tulee kaksi. Kerrot salaisuuden yhdelle, kohta sen tietää kaksi. Tapaat ystäväsi kahvilassa, pian pöytään siirretään kolmattakin tuolia.

Ja sinä kun vain haluaisit edes kerran olla kaksin kaverisi kanssa!

 

On kuitenkin olemassa pariskuntia, joita emme haluaisi erottaa missään tilanteessa. Päinvastoin: haluaisimme olla heidän kolmas pyöränsä! Haluaisimme pelata heidän kanssaan seurapelejä, käydä heidän kanssaan lenkillä ja kutsua heidät Facebookissa ryhmä-chattiin.

Listasimme viisi pariskuntaa, joiden toivomme pysyvän yhdessä.

 

1. Leighton Meester <3 Adam Brody

Ajattelimme aina, ettei ole olemassa mitään ihanampaa kuin O.C:n Seth Cohen, jota näytteli Adam Brody. Sitten kuulimme, että Adam seurustelee Gossip Girlin Blairin, eli Leighton Meesterin kanssa. Jos he eivät olisi niin mielettömiä, olisimme kateellisia. Kummalleko? Emme edes tiedä.

2. Beyoncé <3 Jay-Z

Mitä tästä pariskunnasta voi edes sanoa? Beyoncé on Beyoncé, Jay-Z on Jay-Z. Yhdessä he ovat Beyoncé ja Jay-Z. Piste. Beyoncén uutta Drunk In Love -biisin videota katsoessamme meistä tosin tuntuu hieman liikaa kolmannelta pyörältä.

3. Angelina Jolie <3 Brad Pitt

Okei, se Facebookissa kiertänyt Bradin kirje Angelinalle saattoi ollahuijausta (myönnämme, menimme lankaan!), mutta mutta mikään ei muuta sitä tosiseikkaa, että Brangelina vain paranee vanhetessaan. He ovat aktiivisia hyväntekijöitä, ja kun Angelina leikkautti rintansa pois minimoidakseen syöpäriskin, oli Brad koko prosessin ajan vaimonsa tukena.

4. Mila Kunis <3 Ashton Kutcher

Kuka olisi arvannut, että 2000-luvun alussa kukoistaneen 70's Show'n näyttelijäkaartin tähtöset löytäisivät toisensa vuosia myöhemmin? Milan ja Ashtonin yhteiselo vaikuttaa niin rennolta, ettemme voi olla haluamatta liittyä heidän seuraansa. Tilatkaapa siis yksi take away -kahvi meillekin, Mila ja Ashton!

5. Keira Knightley <3 James Righton

Näyttelijä Keira löysi oman kultansa muusikkopiireistä. Klaxons-bändin Jamesin mekin hyväksymme. Katsokaa nyt heitä!


 

Kuvat: MVPhotos