Queen B hallitsee maailmaaa. Sitä mieltä on meidän lisäksemme Time-lehti, joka valitsi Beyoncén maailman vaikutusvaltaisimmaksi ihmiseksi juuri nyt.

Yhdysvaltainen Time-lehti julkaisee joka vuosi 100 maailman vaikutusvaltaisimman ihmisen listan. Tänä vuonna tuolla listalla on enemmän naisia kuin koskaan (41!), ja ykkösenä on itseoikeutetusti rouva Carter. Hän ohitti listalla muun muassa paavin. 32-vuotiaan supertähden ansiolista sitten Destiny's Childin päivien on vakuuttava: rikkoutuneita albumimyyntiennätyksiä, voitettuja Grammyja, superhitiksi noussut yllätysalbumi, avioliitto Jay-Z:n kanssa ja Blue Ivy -tyttären syntyminen. 


Timen artikkelissa Facebookin operatiivinen johtaja Sheryl Sandberg ylistää Beyoncéa ja hänen tapaansa innostaa naisia. "Beyoncé on vaatinut naisia pyörittämään maailmaa. Hän ei vain tyydy istumaan pöydän ääressä, vaan rakentaa uuden, paremman pöydän", Sandberg hehkuttaa ja jatkaa: "Hänen menestyksensä salaisuus: kova työ, rehellisyys ja aitous. Hänen vastauksensa kysymykseen "Mitä tekisit, jos et pelkäisi?" näyttää olevan "Katso minua. Aion juuri tehdä sen." Ja sitten hän lisää: "Ja sinäkin pystyt siihen."

Ja juuri siksi me rakastamme häntä. Jos Beyoncé uskaltaa, mekin uskallamme!

Listasimme Queen B:n innostavimmat sitaatit kohottamaan perjantaitanne.

1. "I’m not bossy, I’m the boss."


2. "Your self-worth is determined by you. You don’t have to depend on someone telling you who you are."


3. "Take all the rules away. How can we live if we don’t change?"


4. "Why do you have to choose what type of woman you are? Why do you have to label yourself anything?"


5. "I don’t have to prove anything to anyone, I only have to follow my heart and concentrate on what I want to say to the world. I run my world."

Kuva: Getty Images/ Dave Hogan