Toimitus listasi suosikkimaskaransa!


Kaikilla on omat lempparinsa. Listasimme Cosmon toimituksessa suosikkiripsarimme. Mikä on sinun luottomaskarasi?
 

Toimitussihteeri Stina: Lancôme Paris Hypnôse”Aloin käyttää Hypnôsea 10 vuotta sitten kaverini suosituksesta. Pari kertaa olen kokeillut Lancômen muita ripsareita ja Hypnôsen special editioneita. Palaan silti aina samaan perusmustaan Hypnôseen. Se nyt vain on paras! Vuosien myötä "wau"-efekti on ehkä vähän laantunut, mutta muistan yhä, kun kokeilin ripsaria ensimmäistä kertaa: elämä oli mahdollisuuksia täynnä!”

 

Community Manager Susanna: Clinique High Impact Curling Mascara“Lämpimällä vedellä lähtevän ripsivärin helppous sai minut koukkuun. Miten helppoa onkaan, kun ripsiväri lähtee samalla kasvoja pestessä, eikä sitä tarvitse erikseen poistaa silmämeikinpoistoaineella! Cliniquen lämpimällä vedellä lähtevä ripsari on testaamistani paras. Sillä saa tuuheat ja taipuisat ripset.”

 

Toimituspäällikkö Anu: Maybelline New York The Falsies Big Eyes Mascara”Maybellinen ripsarit ovat olleet kestosuosikkejani jo vuosia. Sen jälkeen, kun tämä uutuus lanseerattiin, en ole vilkaissutkaan muihin maskaroihin. Erottelee, pidentää ja tuuheuttaa ripset täydellisesti. Ripsari on kaksipäinen, eli putelon toisessa päässä on oma pikkuharja alaripsille. Se pelastaa kaltaiseni aina kiireisen ja tohelon meikkaajan. Alaripsiinkään ei jää paakun paakkua.”

 

Graafikko Tonja: Max Factor False Lash Effect Mascara”Tämän ripsarin harja on erittäin hyvä ohuille ja lyhyille ripsille. Se saa ne näyttämään tuuheammilta ja pidemmiltä.”

 

AD Taina: Mac In Extreme Mascara“Ripsiväri, joka erottelee yhdellä vedolla harvat ja hennot ripseni. Ja siinä ohella tuuheuttaa. Pitkä harja toimii kiireessä loistavasti. Ei tarvitse hinkata jokaista ripseä erikseen.”


Kuvat: valmistaja