1. Hymyile. 

Blake Livelyllä (@blakelively) on meille vain yksi vinkki: hymyile jokaisessa kuvassa niin kuin käsillä olisi elämäsi paras hetki.

2. Mieti miten rajaat kuvan.

Lauren Conradin (@laurenconrad) suosikkeja ovat neliöiksi rajatut kuvat. Rajaa kuvasi sen mukaan, mihin haluat katsojien huomion kiinnittyvän kuvassa.

3. Älä pelkää hullutella.

Huippumalli Cara Delevingnen (@caradelevingne) Instagram on täynnä kreisejä kuvia, jossa hän ilveilee ja hulluttelee. Muista, että kaiken ei aina tarvitse olla niin vakavaa!

4. Keep it simple.

Kendall Jenner (@kendalljenner) tietää, että kaiken A ja O on hyvä kuvakulma ja täydellinen valaistus. Hänen minimalistinen Insta-tilinsä salaisuus on yksinkertaisuus!

5. Älä postaa liikaa.

Kim Kardashianilla (@kimkardashian) on sääntö, että samasta tilaisuudesta ei saa postata enempää kuin kolme kuvaa. Tässä asiassa kannattaa uskoa Instagramin kiistatonta kuningatarta!

6. Käytä luonnonvaloa.

Song of Style -blogia pitävä Aimee Song (@songofstyle) kannustaa kaikkia ottamaan kuvansa vain ja ainoastaan luonnonvalossa. Aimee ei ole tainnut käydä Suomessa talvella, kun luonnonvalon löytäminen on lähes mahdoton tehtävä. Mutta onneksi nyt on kesä ja valoisaa!

7. Mieti mitkä tilanteet haluat ikuistaa. 

Taylor Swiftin (@taylorswift) mukaan tärkeintä on tietää, milloin ei kuulu postata kuvia Instaan. Staran mielestä kaikista hauskimmat, upeimmat ja spontaaneimmat hetket ovat niitä, kun sinulla ei ole aikaa napata kuvaa.

Katso myös:

Tee nämä 3 asiaa AINA, kun postaat Instaan

Näin saat lisää seuraajia Instasa - 8 vinkkiä

17 merkkiä siitä, että olet koukussa Instagramiin

Kuvat: Instagram