JIHUU! Eipä tarvitse miettiä, mitä tekisi viikonloppuna:  Orange Is The New Blackin uusi kausi tulee tänään Netflixiin! 

Ennen kuin hautaudumme sohvalle perjantai-illan maratonia varten, kerrataan vielä, mihin edellinen kausi päättyi.

- Piperin eksä Larry ja entinen paras ystävä Polly alkoivat seurustella.

- Piper pyysi Larrya ja Pollya ottamaan yhteyttä Alexin ehdonalaisvalvojaan ja vinkkaamaan, että Alex on lähdössä kaupungista. Alex palasikin vankilaan, sillä hänet saatiin kiinni rikkomasta ehdonalaisen sääntöjä.

- Caputo kiristi Figueron jättämään hommansa apulaisvankilanjohtana, kun hänelle selvisi, että Figuero on kavaltanut rahaa vankilalta. Näin Caputo astui hänen saappaisiinsa.

- Pousseyn ja Taysteen ystävyyttä koeteltiin, kun Poussey myönsi, että hänellä on tunteita Taysteeta kohtaan. Onneksi he saivat selvitettyä asiansa.

- Red joutui sairaalaan Veen pahoinpideltyä hänet.

- Morellolle selvisi, että Miss Rosan kemoterapia ei tehoa ja että hän kuolee syöpään. Morello auttoi Miss Rosan karkuun. Matkalla Miss Rosa näki Veen ja ajoi tämän päälle. Vielä ei tiedetä, selviääkö Vee yliajosta vai ei.

- Big Boo ja Nicky jäivät hankalaan paikkaan, sillä heillä on hallussaan Veen jättämä heroiini. Ottaen huomioon Nickyn riippuvuuden, tämä ei lupaa hyvää.

- Veen aivopesemä Crazy Eyes on valmis ottamaan syyt niskoilleen Redin pahoinpitelystä. Vankilanjohtaja Healy vapauttaa hänet syytöksistä, koska hän tietää Crazy Eyesin olleen töissä toisella puolella vankilaa pahoinpitelyn aikana.

Me ainakin tiedämme, mitä teemme koko viikonlopun! Kuka muu aikoo katsoa?

Katso myös:

Orange Is The New Black tulee taas

Tältä näyttää uuden Nälkäpeli-leffan traileri!

Oletko valmis? Tässä tulee Fifty Shades of Darker -teaseri

Kuvat: MVphotos