Kate Moss on ollut tyyli-ikonimme niin kauan, kuin olemme seuranneet muotia. Eli aina. Tänään Kate täyttää 40 vuotta, ja juhlan kunniaksi päätimme listata viisi ihaninta ja inspiroivinta Kate-hetkeä vuosien varrelta. 

 

1. Vuonna 1992 Kate Moss palkattiin Calvin Klein -kasvoksi. 17-vuotias Kate näytti erilaiselta kuin muut mallit siihen aikaan, ja oli selvää, että hänessä oli "sitä jotain". Siitä huolimatta tuskin kukaan osasi kuvitella, miten suuri ilmiö hänestä kasvaisi.

2. Vuonna 1994 Kate rakastui Johnny Deppiin. Grunge-romantiikkaa tihkuva pari seurusteli neljän vuoden ajan. 


3. Vuonna 2005 Kate bailasi Glastonbury-festareilla. Kuvat hänen asuistaan levisivät netissä ja aiheuttivat Hunter-saapaskuumetta ympäri maailmaa. Saimme viimeinkin syyn toivoa, että jokaisilla festareilla sataisi vettä edes yhtenä päivänä, jotta voisimme rämpiä mudassa kuten Kate.

4. Vuonna 2009 Kate lomaili Saint-Tropezissa tyttärensä ja laulaja Lily Allenin kanssa. Vaikkei Katen rennossa rantatyylissä ollut mitään ennennäkemätöntä, mutta senkin huippumalli sai näyttämään taianomaiselta.

5. Vuonna 2011 Kate meni naimisiin The Kills -bändin Jamie Hincen kanssa. Katen morsiuspuku oli huippusuunnittelija John Gallianon (joka luonnollisesti on Katen parhaita ystäviä) käsialaa, ja hänellä oli yhteensä 15 suloista morsiusneitoa. Viralliset hääkuvat julkaisi Yhdysvaltojen Vogue. Että sellaiset häät.

 

 

Kuvat: MVPhotos