Cosmon 8 viikon bootcamp on lähtenyt loistavasti käyntiin! Parasta on, että niin moni teistä on jo mukana haasteessa! Lisäksi sekä tähtibloggaajat että Cosmon toimitus ovat asettaneet omat tavoitteensa.

Hauskinta Bootcampissa on, että tavoitteita löytyy moneen lähtöön. Osa treenaa juoksua (jopa puolimaratonia varten), kuten Johannatm, Minttu ja Riikka. Toiset, kuten Ida, pyrkivät pudottamaan painoa. Jotkut, esimerkiksi Marika tavoittelevat lisää lihasta. Liikunnan säännöllistäminen on myös suosittu tavoite. Kepru88  aikoo aloittaa säännöllisen liikunnan, Jenna  aikoo monipuolistaa sitä ja Ambitin haasteena on palata entiseen rytmiinsä. Osa haasteen vastaanottajista aikoo keskittyä yksityiskohtaisempiin osa-alueisiin: punnerruksiin Johnin  tapaan, tai vatsoihin kuten Jenni. Ellu  ja Henriikka pitävät huolta, ettei kehonhuoltoakaan unohdeta. 8 viikon aikana voi saada vaikka mitä ihmeitä aikaan. Tsemppiä ja menestystä kaikille!

Jenni


Henriikka

Marika


Huomenna palkitaan ensimmäisen viikon tsemppaaja. Joka viikko valitsemme haasteeseen osallistujista aktiivisimman! Jos et ole vielä aloittanut omaa bootcampiasi, ei se mitään! Ehdit hyvin mukaan haastamaan itsesi! Ohjeet osallistumineen löydät täältä.