Listasimme muutaman syyn, miksi uus iPhone on hyödyllinen.

Applen pääjohtaja Tim Cook esitteli uuden iPhone-puhelimen tiistaina.


iPhone 6:sta on kehitetty kaksi eri mallia, iPhone 6 ja suurempi iPhone 6 Plus. Listasimme muutaman syyn, miksi uusi iPhone on sinulle hyödyllinen!


1.Tinderöi läpi yön


Uudessa iPhonessa on Applen kehittämä A8-suoritin, joka säästää virtaa. Uudella iPhonella voi siis snapchattailla, Instata ja Tinderöidä läpi yön ilman pelkoa siitä, että akku loppuisi ratkaisevalla hetkellä. Tehokkaammalla iPhone 6 Plussalla voit katsella 14 tuntia videoita (eli esimerkiksi 14 tuntia Kostoa!) ilman että akku loppuu.


2.Treenaa paremmin 


Uudessa iPhonessa on liiketunnistinpiiri M8, joka tekee treeniappeista supertehokkaita ja tunnistaa jopa, minkälaista liikuntaa harrastat. Nerokasta! 


3. Matchaa puhelin asusteiden kanssa


Enää ei tarvitse tilailla suojakuoria Etsystä – uusi iPhone on iskun- ja vedenkestävä. Se on saatavilla hopean-, kullan- ja harmaansävyisenä. Tätä puhelinta kehtaa esitellä - heitä siis hyvästit söpöille elänkuorillesi!


4. Someta paremmin


Molemmat mallit ovat edeltäviä iPhoneja ohuempia ja suurempia, joten somettaminen on hauskempaa. IPhone 6:n näyttö on 4,7-tuumainen, ja Plus-mallin näyttö jopa 5,5-tuumainen. Kameraa on paranneltu, ja erityisesti videokuvausta on tehostettu. Uutta on digitaalinen kuvanvakaus, joka toimii sekä niin videoidessa kuin kuvia otettaessa. Kyllä, täydellinen selfieille!


Uusissa iPhone-malleissa on  iOS 8 -käyttöjärjestelmä. 


Puhelimet tulevat tilattaviksi syyskuun 26. päivä. Laitteiden lähtöhinnat ovat 699 ja 799 euroa.


 
 


 


 


 


 


 


 


 Kuva: iStock