Björn Borgin ensi kevään näytöksen stailannut tähtistylisti Bea Åkerlund teki malleista pelimaailman avattaria.

Björn Borgin ss15 näytös oli yksi päräyttävimpiä kokemuksia koskaan! Näytöksen stailasi hypetetty Los Angelesissa vaikuttava tähtistylisti Bea Åkerlund, joka on stailannut muun muassa Lady Gagaa, Madonnaa ja Britney Spearsia. Näytös oli saanut inspiraationsa pelimaailmasta ja mallit oli naamioiden avulla puettu pelimaailman hahmoiksi, avattareiksi. Myös illan tapahtumapaikka oli mielenkiintoinen. Näytös järjestettiin maanalaisessa tunnelissa, jonne kutsuvieraat saatettiin kapeaa savuista punaiseksi valaistua käytävää pitkin.

“Inspiroiduin todella Björn Borgin SS15-mallistosta ja heidän First Person Lover -pelistään. Halusin välittää tämän saman kokemuksen myös yleisölle. Tarkoitukseni oli yhdistää näytöksessä rakastumisen tunne, sekä tunne siitä miltä tuntuisi olla edes hetken aikaa osa tietokonepeliä, Bea Åkerlund kertoo näytöksestä.

Kuvassa Björn Borgin pääsuunnittelija James Lee ja tähtistylisti Bea Åkerlund.
Näytös koostui Björn Borgin ensi kevään alus- ja uima-asuista, sekä urheilu- ja vapaa-ajanvaatteista. Ajankohtainen marmorikuvio yhdistyi muodikkaasti logomania-trendiin ja mesh-verkkomateriaaleihin. Muotitoimittaja Emma löysi mallistosta monta suosikkia. Vaikka kyseessä oli pitkälti sporttivaatteita, olivat ne niin upeita, että joka ikistä voisi käyttää missä ja milloin vain. Logoilla kuvioitu mesh-body toimisi mahtavasti vaikka kynähameen kaverina.


 


 


  

 

Myös Conchita Wurst oli saapunut paikalle katsomaan näytöstä. Hänelle valmistettiin mittatilaustyönä oma Björn Borg-logomaniabody.Tilaisuuteen oli kutsuttu yli 400 toimittajaa, bloggaajaa ja taiteilijaa Vogueta, Harper's Bazaaria ja New York Timesia myöten. Myös Cosmo sai kunnian olla paikalla ja pääsimme kurkkaamaan myös backstagen puolelle.

 

Emman oli tietenkin pakko kokeille avatar-naamaria.
 Kuvat: Björn Borg ja Karoliina Rasi.