Nyt käynnissä oleva Pre Helsinki -muotiviikko on laajin vain suomalaista muotia esittelevä tapahtuma. Jos suomalainen muoti ja tulevaisuuden kuumimmat nimet kiinnostavat, käy tsekkaamassa ainakin nämä näytökset!

Pre Helsinki -presentaatio

Älä missää yhtä muotiviikon kohokohdista. Tänään torstaina 21.5 järjestettävässä presentaatiossa muotisuunnitteilijat Laura Juslin, Sasu Kauppi, Saara Lepokorpi, Satu Maaranen ja Elina Määttänen ja Ensæmble esittelevät uudet mallistonsa. Tapahtuma järjestetään Designmuseolla kello 19-21. Liput maksavat 15 euroa ja voit ostaa ne joko ovelta tai Pre Helsinki shopista osoitteesta Uuudenmaankatu 4-6.

Marimekon kesämuotinäytös

Mikä olisi parempi tapa aloittaa viikonloppu, kuin Marimekon perinteinen kesämuotinäytös? Perjantaina 22.5 nähtäviä näytöksiä on kolme, ja ne järjestetään Esplanadilla kello 11.30, 12.30, 15.30 ja 17.00. Näytökset ovat ilmaisia, joten nappaa kaverit mukaan ja menkää yhdessä fiilistelemään Marimekon upeita luomuksia ja ihanaa kevättä!

Ilmainen ennakkokatsaus Suomimuodin antologia-näyttelyyn ja Sophie Sälekarin työpaja

Lauantaina 23.5 voit suunnata Desginmuseolle tutustumaan ennakkoon kesän suurnäyttelyyn Suomimuodin antologia. Näyttelyssä esitellään suomalaisia suunnittelijoita ja tuotemerkkejä, ja keskutellaan käsityöstä, kansanperinteestä, suomalaisuudesta, ja kansainvälisyydestä nykymuodissa.

Lauantaina pääset myös osallistumaan Sophie Sälekarin workshoppiin, jossa pääset työskentelemään H&M:llä printtisuunnittelijana toimivan Sälekarin ohjeistuksessa. Työpajat järjestetään kello 15-17 ja paikkoja on varattu 12 kpl/työpaja. Mukaan pääset ilmaiseksi niin kauan kuin tilaa riittää!

Kuulostaa aika hyvältä suunnitelmalta viikonlopulle, vai mitä?

Lisätietoja saat osoitteesta www.prehelsinki.fi

Katso myös:

Pre Helsinki-muotiviikon ohjelma on julkaistu!

Tässä on kesän kiinnostavin applikaatio

6 tärkeintä trendiä juuri nyt

Kuva: Osma Harvilahti