Listasimme merkit, joista tiedät olevasi hänelle SE oikea.

  1. Saat häneltä toistuvasti leveän hymyn, ihan kuin hän olisi voittanut lotossa. Hän voisi ilmeellään näyttää myös idiootilta, mutta todellisuudessa katse tarkoittaa, että hän rakastui sinuun juuri vieläkin enemmän. 
   

 2. Hän on kertonut sinulle asioita, joita ei ole kertonut kenellekään muulle. Ne voivat olla vain pieniä asioita, joista hän on epävarma (kuten, että hän pelkää hämähäkkejä), mutta joka tapauksessa hänestä tuntuu, että voi kertoa sinulle mitä vain.
   

 3. Välillä hän suutelee sinua yllättäen. Vaikka olisit kääntyneenä ihan väärään suuntaan ja hän joutuisi suukottamaan poninhäntääsi, hän ei voi olla tekemättä sitä.
   

 4. Hän yrittää ystävystyä perheesi kanssa. Hän lähtee esimerkiksi golfaamaan isäsi kanssa. Vaikka tämä olisi painajainen suurimmalle osalle ihmisistä, hän asettaa mielellään itsensä tähän asemaan.
   

 5. Hän haluaa sinun olevan osallisena siinä, mitä tekee. Jopa poikien illasta hän lähettää sinulle kuvan Mikon söpöstä koirasta, koska tietää että tulet ihastumaan siihen. Tai Mikon typeristä movember-viiksistä, jota tietää sinun vihaavan.
   

 6. Mielipiteelläsi on hänelle todella merkitystä. Kyllä, hän saattaa pukeutua paitaan, jota vihaat, mutta suuremmissa päätöksissä hän kysyy mielipidettäsi.
   

 7. Kuulut hänen tulevaisuudensuunnitelmiinsa. Jos hän etsii uutta työpaikkaa, ei hän etsi sitä toisesta kaupungista, jos sinä et ole valmis lähtemään sinne. Hänen elämänsä ei pyöri enää pelkästään hänen itsensä ympärillä.
   

 8. Hän pitää aina sinun puoliasi. Jopa silloin, kun saatat oikeasti olla väärässä (eli hyvin harvoin).
   

 9. Hän tykkää käydä ruokaostoksilla kanssasi. Ette ehkä asu vielä yhdessä, mutta on hauskaa ikään kuin ”leikkiä kotia”.
   

 10. Hänelle ei ole vaikeaa sanoa ”minä rakastan sinua”. Kun hän tietää, että olet se oikea, kaikki vaivaantuneisuus näistä kolmesta pienestä sanasta katoaa.
   

 11. Voitte puhua mistä tahansa. Voit kertoa hänelle oudosta ihottumastasi ja hän on huolestunut - ei ällöttynyt.
   

 12. Hän näkee vaivaa, jotta sinä olisit tyytyväinen. Muistatko, kun hänen piti työskennellä myöhään ja sinulla oli seuraavana päivänä puolimaraton? Hän tuli ajoissa kotiin, jotta hän ehti tehdä sinulle tankkausaterian. Kyllä, sinä olet SE oikea! Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com