1. Kuuntele

Kiireisessä nykymaailmassa sellaiset tyypit, jotka ovat oikeasti läsnä ja kuuntelevat, ovat harvassa. Jos haluat viedä ystävyyssuhteenne uudelle tasolle, opettele hyväksi kuuntelijaksi. 

2. Sano asiat suoraan

Keskivertoystävä ehkä väittää sinun näyttävän superhyvältä lyhyessä bodycon-mekossa. Bestiksesi kiljahtaa rehellisesti "Mitä hemmettiä oikein kuvittelet?! Pue päällesi :D"

3. Anna hänen tehdä omat miesmokansa.

Älä tuomitse ystävääsi, vaikka hän olisi umpirakastunut vuosisadan pahimpaan douchebagiin. Luota siihen, että hän tulee järkiinsä ennemmin tai myöhemmin. 

4. Tee suunnitelmia ja pysy niissä.

Feidaa satunnaisia bilekavereitasi niin paljon kuin huvittaa, mutta jos haluat jonkun tulevan parhaaksi ystäväksesi, älä kohtele häntä huonosti perumalla yhteisiä suunnitelmianne viime hetkellä.

5. Muista tärkeät päivät

Okei, tiedetään. Facebookin aikakaudella emme muista edes siskomme synttäreitä, ellei joku muistuta meitä niistä. Se, että yllätät ystäväsi juhlapäivinä, jää oikeasti mieleen. 

6. Olet (fyysisesti) paikalla vaikeina aikoina.

Jos aistit, että frendisi on allapäin, lähde tapaamaan häntä. "Kaikki hyvin?"-viestin lähettäminen saattaa tuntua riittävältä, mutta tiedät itsekin, kuinka paljon pullo skumppaa ja halaus vaikeana hetkenä merkitsevät

7. Soittele ilman syytä.

Muistatko vielä kouluaikaiset iltapuhelut, joita soittelitte toistenne lankapuhelimiin? Elvytä vanha tapa, ystäväsi tykkää varmasti.

8. Mene somelakkoon. 

Kun näet ystävääsi, laita puhelin laukkuun ja äänettömälle. Parhaiden ystävien ei tarvitse tuijoittaa muiden Snäppejä silloin, kun he ovat yhdessä. Bestiksenä oleminen vie kaiken keskittymisen!

Katso myös:

Pilasiko some ystävyyssuhteemme?

Osallistu Cosmon suureen ystävyyskyselyyn

"Inhoan bestikseni poikaystävää"