1. Shampoolla on suuri vaikutus päänahan hyvinvointiin ja hiusten kasvuun. Terve hius kasvaa terveestä hiuspohjasta. Varmista, että shampoosi sisältää E-vitamiinia, pantenolia, sinkkiä, rautaa ja kuparia. Ne lisäävät keratiinin tuotantoa, joka on hiusten rakennusaine. Huuhtele hiukset aina lopuksi viileällä vedellä. Se sulkee hiussuomut ja lukitsee tehoaineet hiukseen.

2. Kun hiuksen latva alkaa haaroittua tai kaventua, hius alkaa olla tiensä päässä. Ravitse hiusta keratiinia sisältävillä naamioilla ja pehmennä latvoja öljyllä. Kun kotikonstit eivät enää toimi, yhdistä kampaamokäyntiin hoitorituaali.

3. Pitkien hiusten hoitaminen on välineurheilua. Suoristaminen ja föönaus saavat hiukset näyttämään pidemmiltä. Satsaa kunnon suoristusrautaan, fööniin ja muotoiluharjaan.

4. Valitse kerrosten sijaan tasamittainen leikkaus. Jos hiuksesi uloittuvat harteille, keskijakaus ja piikkisuorat hiukset näyttävät moderneilta ja luovat illuusion pitkistä hiuksista. Jos hiuksesi ovat lyhyemmät, kokeile skarppia otsatukkaa. Kontrasti otsahiusten ja latvojen välillä vahvistaa pitkien hiusten vaikutelmaa. 

5. Hiukset, jotka ovat hieman tummemmat tyvestä ja vaaleammat latvasta, eivät ole ainoastaan trendikkäät, vaan ne myös luovat illuusion pidemmistä hiuksista. Hiukset ovat luonnostaan tummemmat niskasta, koska aurinko vaalentaa päällimmäisiä hiuksia. Pitäydy kuitenkin vain muutama aste tummemmassa sävyssä, ettet päädy näyttämään Cruella de Villiltä. 

Katso myös: 

8 tärkeintä kauneustrendiä juurit nyt

Näin hoidat itsellesi täydelliset hiukset

Seuraa näitä meikkitaiteilijoita Instassa

Kuva: Imaxtree