Täsmätuotteilla ja oikealla hoidolla pystyt huijaamaan ihohuokoset (melkein) näkymättömiin.

1. Ime tukokset pois

Liika talintuotanto on yksi syy ihohuokosten laajentumiselle. Kun talia erittyy liikaa, ihohuokosiin syntyy tukoksia. Ne hapettuvat ja tummuvat lopulta mustapäiksi, jotka venyttävät huokosia suuremmiksi. Siksi ylimääräinen tali kannattaa puhdistaa iholta kasvonaamiolla.

2. Hoida tehotuotteilla.

Kosteusvoiteiden alla käytettävät seerumit tuovat lisäapua ihonhoitorutiiniin. Ne estävät huokosia tukkeutumasta ja saavat ihon pinnan näyttämään tasaisemmalta.

3. Kutista harjaamalla.

Sähkökäyttöiset kasvoharjat tekevät ihosta heleämmän ja häivyttävät ihohuokosia. Harjat eivät kuori ihoa, vaan poistavat meikit ja epäpuhtaudet erityisen huolellisesti. Tehokkaan puhdistuksen ansiosta hoitotuotteet imeyvät ihoon paremmin.

4. Ehkäise suojaamalla. 

Kun iho altistuu uv-säteilylle vuosien ajan, huokoset alkavat laajentua. Suojaa ihoa ympäri vuoden aurinkosuojan sisältävillä meikki- ja ihonhoitotuotteilla.

5. Häivytä meikinpohjustajalla.

Levitä kosteusvoiteen päälle ihohuokosia häivyttävä meikkipohjustaja, joka tasoittaa ihon pinnan välittömästi ja pidentää samalla meikin kestoa. Paras lopputulos syntyy, kun tuotteen levittää iholle sormenpäillä taputellen. 

6. Piilota meikkivoiteella.

Uutta teknologiaa hyödyntävillä meikkivioiteilla on helppoa taikoa ihohuokoset kadoksiin saman päivän ajaksi. Samalla kun ihon sävy tasoittuu, myös ihon pinnan epätasaisuudet katoavat. Lopputuloksena on sileämmän näköinen ja tuntuinen iho.

Katso myös:

Tiesitkö tätä karvanpoistosta?

10 keinoa näyttää paremmalta alle minuutissa

Näin saat volyymia hiuksiisi

Kuva: Imaxtree