Supertähti Rita Ora on hurmannut meidät pistämättömällä tyylitajullaan ja anteeksipyytelemättömällä asenteellaan. Rita paljasti Cosmolle parhaat vinkkinsä bileisiin. 

1. Ennen bileitä syön...

Mitä vain saan käsiini! Olen surkea kokki. Esimerkiksi jotakin ihanaa pastaa, joka pitää nälkäni kurissa. Bileisiin ei koskaan kannata mennä nälkäisenä, ahmiminen ei näytä hyvältä.

2. Ennen bileitä kuuntelen...

Disko-musaa. Abba toimii aina. Jorailen ympäri kämppääni kuunnellen Dancing Queenia. Asun yhdessä homoystäväni kanssa, joten meillä on joka päivä Gay Pride. Karaokessa suosikkibiisini on Cyndi Lauperin Time After Time.

3. Suosikkibileasuni on...

nahkahousut, rock-henkinen t-paita ja korkeavartiset saappaat. Jotain rokkaavaa! Vaikka yrittäisin himmailla asuni kanssa, päädyn silti aina näyttämään muiden silmissä ylipukeutuneelta.

4. Bilemeikkini perusta...

ovat punaiset huulet. Sähäkän punaiset huulet tekevät meikistä heti näyttävämmän. Hiuksissani on usein rentoja lainekiharoita, jotka viimeistelen suolasuihkeella. Haluan hiuksiini rouheaa tekstuuria ja karheutta. Kampaajani Chris Appleton on mieletön. Meillä on aina hauskaa yhdessä! Chris käsittelee hiuksiani kuin taideteosta.

5. Parhaat bileet, joissa olen ollut...

olivat Hunger Games -leffan juhlat, joissa olin yhdessä veljeni kanssa. Olen työnarkomaani, joten kun bailaan, niin bailaan kunnolla. Tanssin koko illan ja ympäröin itseni upeilla ihmisillä.

6. Meikkituote, joka löytyy aina laukustani on...

Laura Mercierin peitevoidepaletti, jota töpöttelen silmien alle aina tarvittaessa. Huulilla suosin uutta Rimmelin huulikiiltoa sävyssä Ooh La La, mutta väritän huulet ensin kauttaaltaan punaisella huultenrajauskynällä. Laukustani löytyy myös Paul & Joen puuteripapereita ja Rimmelin mustaa ripsiväriä.

7. Ihanin juhlatuoksu on...

Le Sabon Santal. Siitä asti, kun minulla on ollut varaa sen hankkimiseen, Santal ollut suosikkituoksuni. Se maksaa yli 150 euroa pullolta. Huh!

8. Ilta, jolloin tunsin itseni kauniiksi...

oli syntymäpäiväni. En näyttänyt sen erikoisemmalta kuin minään muunakaan päivänä, mutta tunsin itseni erityiseksi.

9. Pahin vaatekatastrofi...

sattui eräässä palkintogaalassa, kun pukuni vetoketju hajosi ja se jouduttiin kuromaan kiinni hakaneuloilla. Astelin lavalle paikatussa asussani Pharrel Williamssin istuessa eturivissä. Toinen tapaus, joka muistuu mieleeni tapahtui MTV Music Awards- gaalassa. Mekkoni oli todella paljastava - tuntui kuin se olisi ollut valettu päälleni. En voinut pukea pikkuhousuja ollenkaan. Päivä oli tuulinen ja jouduin jännittämään, että jotakin vilahtaa.

10. Ennen nukkumaanmenoa... 

syön särkylääkkeen ja juon paljon vettä, jotta vältyn aamuiselta päänsäryltä. Jos kasvoissani on näppyjä lääkitsen niitä finnivoiteella, joka kuivattaa ne yön aikana. Käytän aina uninaamaria, koska herään helposti, kun aurinko nousee. Siinä lukee: Fuck off!

PS. Cosmopolitanin muoti - ja kauneustoimittaja Emma tapasi Ritan Lontoossa.  Lue haastattelu juuri ilmestyneestä huhtikuun lehdestä.  

PPS. Rita Oran Rimmelille suunnittelemat Rita Ora X Rimmel -kynsilakka- ja huulikiiltosävyt tulevat myyntiin huhtikuussa.

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan UK / Cassie Powney. Kuvat: Michael Bowles

Katso myös:

4 vinkkiä kestävään huulimeikkiin

10 tärkeintä vinkkiä flirttailuun

Splish. Splash. Poolparty.