Onko tiedossa sarjamaraton, mutta et osaa päättää, mitä herkkuja ostaisit? Ei hätää, me päätimme sen puolestasi! Nämä herkut sopivat täydellisesti yhteen näiden hittisarjojen kanssa.

Game of Thrones

Kun maailma täyttyy väkivallalla, petoksilla ja odottamattomilla yllätyksillä, tarvitset jotain, mihin voit luottaa. Valitse siis sipsit ja irtokarkit. Ne toimivat aina.

Pretty Little Liars

Jännityksen vuoksi saatat unohtaa syödä, joten poppareiden tekeminen on turhaa. On myös tärkeää, ettet pelästyessäsi tukehdu herkkuihisi. Kannattaa siis valita suklaalevy, josta voit välillä ottaa vain palasen.

The Affair

Tämä tulinen ja mysteerinen sarja tarvitsee seurakseen ostereita ja giniä. Huolehdi, että gini on kylmää, sillä meno on menossa huuruiseksi.

True Detective

Yhdysvaltalainen rikosdraamasarja tarvitsee kaverikseen perinteisiä burgereita. Ja nimenomaan vain yhden hampurilaisen, sillä toinen on aina pettymys. Aivan kuten sarjan toinen tuotantokausikin.

Gossip Girl

Tämä sarja on täynnä täydellisiä hotelliaamupaloja. Naposteltavaksi kannattaa valita hedelmiä, joita voit dipata sulaan suklaaseen, mutta suurempaan herkutteluun sopivat vohvelit mansikoiden kera.

Orphan Black

Sarja on täynnä jännitystä ja väkivaltaa, joten on parasta valita ruuaksi jotain tuttua ja turvallista. Et voi mennä metsään mummon lihapullien ja ruskean kastikkeen kanssa.

Unelmien poikamies

Unelmien poikamiestä katsoessa tarvitsee ehdottomasti viiniä, suolakeksejä ja juustoja. Jollet tiedä, miksi kaikki aina itkevät ruususeremoniassa, nauti hieman lisää viiniä ja ymmärrät heitä täysin.

Orange is The New Black

Tämän Netflix-sarjan seuraksi tarvitset marjapiirakkaa ja kupillisen kahvia, kunhan huolehdit, ettei piirakka putoa sohvallesi.

Kuva istock

Lue myös:

 5 syytä herkutella tummalla suklaalla

 Instaa nämä ruuat, jos haluat paljon tykkäyksiä