Rintalihakset ja neljä muuta yllättävää asiaa kesäkuun Cosmossa.

1. Rintalihas. "Kun nyt katson peiliin, huomaan puutteita ylärinnassani." - Musta Barbaari. Kun me täällä Cosmon toimituksessa katsomme tuota kuvaa, on hyvin vaikea nähdä siinä mitään puutteita. Mutta miksi kehonrakentaja pelkää korkkareita ja sitä, kun nainen katsoo suoraan silmiin?

2. Pahin Instagram-addikti. Näyttelijä Kaley Cuoco paljasti Cosmolle selanneensa Instagramia jopa omissa häissään sillä seurauksella, että tuore aviomies meinasi heittää puhelimen uima-altaaseen. Pahempi kuin me? Ei. Lue, mitä kävi toimittaja Sisko Savonlahdelle, kun hän yritti viikon some-lakkoa.

3. Totuus miesten viesteistä. Sinä lähetät miehelle viestin - hän vastaa viiden päivän kuluttua. Hän ei selvästi ole lainkaan kiinnostunut? Niin mekin luulimme. Sitten kysyimme asiaa miehiltä. Päiväkausia kestävä hiljaisuus voikin olla merkki siitä, että mies pitää sinua kuumana ja itsevarmana.

4. Piknikiä ehdottava mies haluaa parisuhteen. Jos et ole valmis sitoutumaan, ehdota treffipaikaksi piknikin sijaan biitsiä! Uuden beach read -osiomme analyysi paljastaa, mitä Tinder-deittisi ehdottama treffipaikka kertoo hänestä.

5. Toimitukseen tuli Cara. Graafikkomme Tonja muuttui Cara Delevingneksi testattuaan volyymiripsiä. Lue, miten sinäkin saat Caran tuuheat, tummat ja tiheät kulmat ja ripset - kotikonstein tai hoitolassa.

 

Uusi Cosmo ilmestyy tänään keskiviikkona 21.5.!