Kiitos Tinderin, tänä vappuna deitin löytäminen on helpompaa kuin koskaan.

Vappu ilman deittiä on ankea kuin skumppa ilman kuplia. Tänä keväänä vappuheilan löytäminen on helpompaa kuin koskaan – kiitos Tinderin. Ota haltuun vapun Tinder-etiketti – and have a blast!

1. Muista laturi. Koska Tinder käyttää deittiehdokkaiden löytämiseen gps-paikanninta, se kuluttaa puhelimen akun loppuun nopeasti. Ja jos akku loppuu, peli on menetetty.

2. Säädä gps-paikantimen etäisyys mahdollisimman pieneksi. Näin maksimoit todennäköisyyden, että viereisellä huovalla piknikskumppaa siemaileva komistus osuu myös Tinder-feediisi.

3. Pidä kaverisi ajan tasalla siitä, kenen kanssa tinderöit. Vappuna suuri määrä ihmisiä ahtautuu samoille pelipaikoille, ja riski siihen, että sovit skumppatreffejä saman kundin kanssa kuin kaverisi kasvaa.

4. Vaihda nopeasti viestintäkanavaa. Sama syy kuin edellisessä – vappuna suuri määrä ihmisiä ahtautuu samoille pelipaikoille, ja 3G saattaa pätkiä. Jos arkailet numeron pyytämistä suoraan, totea Tinderissä kevyesti ”Oh no, tässä ei voikaan lähettää kuvia, näin juuri maailman makeimman vappuasun/koiran jolla oli naamari/jotain muuta.” Mitä tahansa, mistä haluaisit lähettää deitillesi hauskan kuvan tekstarilla. Yleensä vastaus tällaiseen viestiin on ”tässä on numeroni."

5. Ota vappudelfie. Siis vappudeittiselfie. Kuvaa itsesi samassa asussa missä liikut vappuna. Näin sinut on helpompi bongata väkijoukosta! Jotta erottuisit Tinderin ehdokasvirrasta, lisää kuvaan jotain persoonallista. Voit myös muokata kuvaan yhdeksi päiväksi toivotuksen ”Iloista vappua!” tai mitä nyt haluatkaan sanoa tai ehdottaa.


Millainen on Tinder-etiketti vapun ulkopuolella? Sosiaalisen median tutkija dosentti Janne Matikainen valottaa aihettaa toukokuun Cosmopolitanissa. Lue myös mitä tapahtui, kun toimittaja pyysi miestä treffeille ensimmäistä kertaa elämässään.