Osallistu Cosmon kampanjaan ja päätä alkaa rakastaa peilikuvaasi jo tänään.

Lokakuun Cosmossa puhutaan itsetunnosta. Tiesitkö, että tutkimuksen mukaan lähes jokainen nuori nainen on tyytymätön ulkonäköönsä?

74 % kyselyyn vastanneista antoi ulkonäölleen tyydyttävän arvosanan. 92 % kertoi asettavansa itselleen ajoittain tai säännöllisesti ulkonäköön liittyviä paineita. Mitä ihmettä? Me olemme sitä mieltä, että tässä ei ole mitään järkeä! 
Sen sijaan on korkea aika juhlia asioita, joita me itsessämme rakastamme.

Kolme MyCosmolaista kertoo, mikä heissä on ihaninta.

"Nuorena itsetuntoni ei ollut kovin hyvä, mutta se on parantunut treenaamisen ja bloggaamisen avulla. Ulkonäössäni pidän erityisesti pitkistä jaloistani. Farkut näyttävät päälläni hyvältä. Treenaamalla ja oikein syömällä pystyn myös vaikuttamaan jalkojeni muotoon."

Laura Hämäläinen @Laurahoo

"Parasta ulkonäössäni ovat isot silmät sekä paksut ja pitkät hiukset, joista saa erilaisia nutturoita ja lettejä. Hiukseni eivät kaipaa lisäkkeitä näyttääkseen vahvoilta. Itsetuntoni saa nousemaan onnistuminen sekä muiden kehut ja kannustukset. Esimerkiksi MyCosmon tähtibloggaajaksi pääseminen toi uskoa tekemiseeni."

Jenna Wihlman @jennas

"Tykkään ulkonäössäni eniten silmistäni, sillä hymyilen niillä enemmän kuin suullani. Silmäkulmiini iän myötä ilmestyneet harakanvarpaat eivät haittaa, koska tiedän niiden kertovan iloisista muistoista ja nauraen vietetyistä vuosista. Itsetuntoni kohenee, kun noudatan terveellisiä elämäntapoja. Kun urheilen, syön hyvin ja nukun tarpeeksi, hyvä oloni välittyy muilekin."

Sini Savolainen @Sini S.

Tiesitkö, että myös näyttelijä Pamela Tola Kärsi nuorena huonosta itsetunnosta? Lue Pamelan tarina uusimmasta Cosmosta.

P.S. Osallistu sinäkin mukaan kampanjaan, ja kerro, mitä rakastat itsessäsi. Lisää Instagram-kuvaasi hashtag #parastaminussa ja voita upeita palkintoja!

 

Kuva: MVPhotos