1. Älä vertaa itseäsi muihin.

Älä vertaa itseäsi lehtien photoshopattuihin malleihin, fiksuun isosiskoosi tai menestyneeseen naapuriin. Toisella ihmisellä on jotain, mitä sinulla ei ole. Mitä sitten? Luo omat unelmasi ja tavoitteesi, joita kohti pyrit. Tee asiat omalla tavallasi ja sinulle sopivalla aikataululla. Kuten Baz Luhrmannin Wear Sunscreen -biisissä lauletaan, "Sometimes you're ahead, sometimes you're behind. The race is long and in the end, it's only with yourself". Kyseinen biisi tarjoaa muuten muitakin erinomaisia elämänohjeita, joita kannattaa noudattaa!

2. Älä pelkää virheitä.

Jokaisen menestystarinan takana on lukemattomia epäonnistumisia. Tiesitkö, että Michael Jordan ei kelvannut koulunsa korisjoukkueeseen? Tai että Walt Disney sai potkut sanomalehdestä “puutteellisen mielikuvituksen vuoksi”? Älä koskaan jätä asioita tekemättä sen takia, että pelkäät mokaavasi. Uskalla siis yrittää. Jos epäonnistut,  yritä uudestaan. Simple as that.

3. Älä vietä aikaa väärien ihmisten kanssa.

"We met for a reason, either you're a blessing or a lesson"; kuten laulaja Frank Ocean on todennut. Elämääsi tulevilla ihmisillä on erilaisia tarkoituksia. Silloin kun tapaat tyypin, joka tuo parhaat puolesi esiin, pidä hänestä kiinni. Elämä on lian lyhyt tuhlattavaksi sellaisten ihmisten kanssa, jotka imevät sinusta iloa. Ole siis tarkka siitä, kenen kanssa aikaasi käytät.

4. Älä hae muiden hyväksyntää.

Älä jää odottamaan muiden ihmisten hyväksyntää. Et ole velvollinen selittelemään päätöksiäsi tai unelmiasi kenellekkään. Ainoa mielipide, jolla on todella merkitystä, on sinun omasi. Voit ottaa opiksesi muiden vinkeistä ja ohjeista, mutta loppupeleissä sinä itse olet vastuussa onnellisuudestasi. 

Älä tuhlaa elämääsi tavoittelemalla ihmisten arvostusta tai hyväksyntää, muuten olet ikuisesti muiden mielipiteiden vanki. Tee se, mikä sinusta tuntuu oikealta.

5. Älä pelkää epätäydellisyyttä.

Elämäsi ei tule koskaan olemaan täydellistä. Iloitse siis siitä, mitä sinulla on. Elämän, muiden ihmisten ja oman itsensä epätäydellisyyden hyväksyminen on yksi tärkeimmistä asioista onnellisuuden saavuttamisessa. Elät vain kerran, älä ota asioita liian vakavasti. 

Kuva: MVPhotos

Katso myös:

12 tärkeää viisautta voimanaisilta, joita arvostamme

Kauppojen parhaat asennepaidat juuri nyt – kuusi parasta

Sukupuoliaktivisti Ruby Rose neuvoo: "Ympäröi itsesi ihmisillä ja asioilla, jotka tuovat parhaat puolesi esiin"

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta aletaan tehdä ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perryä näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on paineita, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"