Kaipaatko vauhtia urallesi?

1. He aikatauluttavat päivänsä.

Useimmat menestyneet ihmiset ovat onnistuneet luomaan itselleen toimivan päivärutiinin, josta he pitävät tiukasti kiinni. Pohdi, minkälainen päivärytmi sopisi sinulle parhaiten. Mihin aikaan sinun pitäisi herätä? Kuinka paljon aikaa käytät meiliesi läpikäymiseen? Entä mihin aikaan päivästä olet luovimmillasi? Pitäisikö sinun treenata enemmän, että jaksaisit paremmin töissä?

2. He ovat luontevia verkostoitujia

Yksi asia, joka yhdistää useita urallaan menestyneitä henkilöitä, on sosiaalisuus. Laajenna tuttavapiiriäsi. Osallistu kiinnostaviin seminaareihin ja muihin tapahtumiin, joissa todennäköisesti tapaat samanhenkistä porukkaa.Juttele muille rohkeasti.

3. He luottavat vaistoihinsa.

Menestyksekäs ura vaatii rohkeaa päätöksentekokykyä. Oikeisiin mahdollisuuksiin on osattava tarttua nopeasti. Toisaalta on myös luotettava vaistoihinsa, ja uskallettava lähteä silloin, kun olet saanut tarpeeksesi.

4. He ovat rohkeita.

Menestyneet ihmiset eivät pelkää riskinottoa. He pitävät mahdollisia epäonnistumisia mahdollisuuksina kehittyä paremmaksi.

5, He oppivat muilta.

Monilla menestyneillä ihmisillä on selkeitä esikuvia ja mentoreita, jotka ovat auttaneet heitä eteepäin. Kenen saavutuksia sinä ihailet? Tarkkaile reittejä, joiden kautta nämä henkilöt ovat kivunneet sinne, missä he nyt ovat.

Kuva: Gettyimages

 

Pikkuinen Anacã-poika saa sisaruksen. Onnea!

Taas uusi Victoria's Secret -vauva! Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel, 29, odottaa toista lastaan. Malli virallisti asian julkaisemalla Instagramissa suloisen kuvan ja tekstin "joulu tuli ajoissa".

Ja kyllä, tämä tarkoittaa, että Swanepoel todella oli raskaana kävellessään Shangaissa marraskuussa järjestetyssä Victoria's Secret -näytöksessä. Mediassa ehdittiin jo hehkuttaa, millaiseen kuntoon hän oli ehtinyt synnytettyään ensimmäisen lapsensa Anacãn lokakuussa 2016. 

Swanepoelin kumppani on brasilialainen miesmalli Hermann Nicoli. Pari on seurustellut siitä saakka, kun he tapasivat Pariisissa Swanepoelin ollessa vain 17-vuotias. 

Naisen lähimpiin kavereihin kuuluvat muun muassa mallikollegat Behati Prinsloo, Doutzen KroesLily Aldridge ja Rosie Huntington-Whiteley. Kukakohan saa kunnian olla pikkuisen kummi?

@angelcandices


Lähde: Vogue
Kuvat: MVPhotos

Katso myös:

Haluatko säästää? Kuusi vinkkiä, joiden avulla pääset oikeasti alkuun

Mielipiteitä jakava Reino Nordin: "Kyllästyin murjottamiseen ja katkeruuteen"

Helppo ja herkullinen joululahjaresepti: suolakeksifudge

Ihanimman lahjan eteen on uhrattu seteleiden sijaan aikaa. Herkullinen suolakeksifudge onnistuu aloittelevaltakin leipurilta!

Suolakeksifudge

Ainekset:

2 ½ dl kuohukermaa
2 ½ dl sokeria
ripaus suolaa
25 g voita
1 ½ rkl glukoosisiirappia
20 g suolakeksejä
100 g maitosuklaata
sormisuolaa

Tee näin:

Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa. Lisää suola, voi ja glukoosisiirappi. Anna seoksen kuplia koko ajan sekoittaen noin 15 minuuttia tai kunnes se on selkeästi paksumpaa. Rouhi suolakeksit joukkoon. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun astiaan, ripottele pinnalle sormisuolaa ja anna jäähtyä. Leikkaa paloiksi.

Kuva: Juha Salminen

Katso myös:

Haluatko säästää? Kuusi vinkkiä, joiden avulla pääset oikeasti alkuun

Finnairin lentäjänä työskentelevä Pia Stenholm: ”Uravalinnastani ollaan yllättyneitä sukupuoleni takia”

Janni Hussi: "En halua heittäytyä suhteeseen, ellei toisen ajatteleminen saa sydäntäni hakkaamaan"