Instagramin seuratuimman tähden kruunu on siirtynyt Taylor Swiftiltä bestis Selena Gomezille. Selena on kerännyt seuraajia jo huikeat 69,7 miljoonaa, jättäen Taylorin 69,4 miljoonaa seuraajaa varjoonsa.

Tässä viisi syytä, joiden takia Selenaa kannattaa seurata. 

I LOVE BEING HAPPY WITH ME YALL #theresmoretolove. Viime vuonna Selena joutui ilkeiden kommenttien kohteeksi, sillä osa seuraajista koki olevansa oikeutettuja arvostella naisen painoa. Hah! Neito kuitenkin postasi kuvan itsestään uimapuvussa ja vannotti olevansa tyytyväinen ulkonäköönsä. Ja vain sillähän on merkitystä.

MOTHER'S DAY BRUNCH FEAT. PAPA WITH MY GIRLS AND THEIR FAMILY. Perheensä kanssa läheinen Selena julkaisee usein kuvia suloisesta sisarenpojastaan, ihailee äitiään ja juhlii juhlapäiviä sukulaistensa kanssa. Myös ystävät ovat Selenalle tärkeitä, ja hän viettääkin heidän kanssaan paljon aikaa.

WHEN THEY PLAY YOUR SONG AT THE CLUB. Selena on sanonut uuden Revival-albuminsa olevan erittäin merkittävä ote hänen elämästään. Selena nauttii menestyksestään täysin rinnoin ja rohkaisee muitakin tavoittelemaan unelmiaan.  

THIS IS WHAT WAS SHINING MOST - SO PROUD OF YOU TAY. Vaikka on tärkeää nauttia omasta menestyksestä, yhtä oleellista on iloita ystävien onnistumisista. Justin Bieberin kanssa pitkään on-off -suhteessa säätänyt Selena on oppinut, että tosiystävät tukevat ja auttavat aina ja ikuisesti. Tässä laulaja tukee kolleegaansa ja parasta ystävääsä Tayloria Grammy Awardseissa.

WHY DO YOU THINK I COVERED MY STOMACH DURING THE SHOW? Lisäksi Selenan Insta-tilistä houkuu jollain tapaa aitous. Vaikka kuvat ovat filteröity, ovat ne silti hetkiä hänen oikeasta elämästään. Pikaruuan syöminen, verkkareissa hengailu ja ystävien kanssa hassujen ilmeiden vääntely kuuluvat myös Selenan arkeen. 

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta kautta aletaan tekemään ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perrya näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on kieltämättä valtavat saappaat täytettävänään, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"