Viime viikolla toisen tuotantokauden startannut hittisarja Ensitreffit alttarilla tulee taas tänään! Tiistai-illan jakso on varmasti koko kauden jännitetyin, kun asiantuntijoiden valitsemat parit viimeinkin kohtaavat alttarilla, ja sanovat toisilleen tahdon. Odotamme jälleen mielenkiinnolla parien välillä kehittyvää kemiaa - tai sen puutetta.

Näitä neljää kehonkielen reaktiota tarkkailemalla voi päätellä, pysyvätkö tuoreet avioparit yhdessä:

- Naisen merkki kiinnostuksesta on flirttaileva hiuksilla leikkiminen ja huulien lipominen. Ihastunut nainen myös sivelee usein kaulaansa tai kasvojaan. Mies viestii kiinnostuksestaan suorasukaisemmin; hurmaavan naisen edessä miehillä on tapana pitää käsiään vyöllään tai rennosti taskuillaan. Mies saattaa myös istua jalat leveässä asennossa, ja venytellä käsivarsiaan vangitakseen naisen huomion.

- Käytöksen peilaaminen. Toisistaan kiinnostuneet ihmiset alkavat huomaamattaan peilata toisiensa eleitä ja liikkeitä, ja kääntää koko kehonsa toista kohti. Myös puhetyylin ja ilmeiden kopioiminen kielii ihastumisesta. Ensimmäisen kauden pariskunnista Esalla ja Violalla synkkasi välittömästi, ja muistamme heidän keskenään kihertävänä ja toisiaan myötäilevänä parina. Pitää siis paikkansa, että rakastuneet parit alkavat muistuttaa toisiaan, ja puhe tulee kuin yhdestä suusta!

- Huomaamaton kosketus. Ihastunut ei voi yksinkertaisesti pitää näppejä erossa toisestaan, vaan koskettaa tätä käsivarteen tai selkään vähän väliä. Miehen käsi naisen selällä viestii omistushalusta ja kontrollista. Edellisen kauden pareista Pian ja Jussin välit pysyivät alusta loppuun vain kaverillisen lämpiminä, eikä suuria hellyydenosoituksia tai seksuaalista jännitettä näkynyt. Molemmat valittelivat vetovoiman puutetta, ja vaivautuneen kaksikon yhteiselo oli tukalaa katseltavaa.

- Katsekontakti. Intensiivinen tuijotus ja pupillit laajentuneena toisen silmäily paljastaa toisistaan hurmioituneen pariskunnan. Vaikka toinen ei olisi äänessä, katsekontakti pysyy ihastuksessa kuin liimattu. Myös hyvä ryhti ja eteenpäin nojautuminen tulee automaattisena reaktiona ihastuksen edessä. Haluamme luonnostaan näyttää mielitiettymme silmissä ryhdikkäiltä ja pitkiltä, ja siten erottua muiden ihmisten joukosta.

Ensitreffit alttarilla, AVA tänään klo 21.00

Kuva: iStock

Katso myös:

Vuoden romanttisin reality alkaa tänään!

Mitä miehet todella ajattelevat deittailusta?

Nämä vinkit takaavat onnistuneet ensitreffit

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta aletaan tehdä ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perryä näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on paineita, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"