Gigi Hadid joutui eilen inhottavan kohun keskelle Milanossa. Gigi oli kävelemässä siskonsa Bellan kanssa autonkuljettajansa kyytiin esiinnyttyään Max Maran näytöksessä, kun ilkeistä julkkispiloistaan tunnettu ukrainalainen mediapersoona Vitalii Sediuk kaappasi mallin syliinsä takaa päin. Wtf?

Gigi pelästyi tilannetta, ja puolusti itseään hämmästyttävän hyvin: hän onnistui riuhtomaan itsensä pois miehen otteesta ja huutamaan vieläpä miehen perään vihaisena: "Kuka h******i luulet olevasi?".

Emme kannusta ketään väkivaltään, mutta tuntemattoman miehen käydessä kimppuun on todellakin hyväksyttävää tehdä gigit ja ottaa käyttöön kyynärpäätaktiikka.

Vitalii Sediuk on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi lähinnä törkeästä käytöksestään Hollywood-julkkiksia kohtaan. Gigiin kohdistuneen hyökkäyksen mies kertoi olevan vastalause sille, että huippusuunnittelijoiden näytöslavoille päästetään some-tähtiä. Ymmärrämme pointin, mutta olisikohan asialle voinut keksiä hieman rakentavamman lähestymistavan?

Kyseessä ei (todellakaan) ole ensimmäinen kerta, kun Vitalii hyökkää julkkiksen kimppuun. Tunnetuin tapaus lienee Brad Pittin kanssa Maleficent-elokuvan ensi-illassa tapahtunut välikohtaus, kun Vitalii löi näyttelijää punaisella matolla kasvoihin tämän jakaessa nimikirjoituksia faneilleen. Tapahtuneen seurauksena Vitalii menetti työnsä tv-reportterina. Vitalii on hyökännyt myös muun muassa Kim Kardashianin, Miranda Kerrin ja Anna Wintourin kimppuun. Katso hurjat videot alta.

Gigi Hadid, 2016

Brad Pitt, 2014

Kim Kardashian, 2015

Kuvat: MVPhotos

Ruokakuluissa voi säästää pienellä vaivalla merkittävän summan. Niin tekee vapaaehtoisesti yhä useampi. Aloita ruokapihistely näillä!

1. Hyödynnä myynnistä poistuvat tuotteet

Fiksuruoka-sivustolta voi tilata myynnistä poistuvia tai parasta ennen -päiväystä lähestyviä tuotteita, esimerkiksi ruokaa ja juomaa, 20–90 prosentin alennuksella.

www.fiksuruoka.fi

2. Syö hävikkiravintolassa

Esimerkiksi Helsingin Kampissa sijaitseva ravintola Loop tarjoaa hävikkiruoasta valmistettua ruokaa.

www.ravintolaloop.fi

3. Lataa mobiilisovellukset

Lunchie Market- ja ResQ-palveluihin rekisteröitymällä voi ostaa ravintoloiden ylijäämäannoksia edullisesti.

www.lunchie.market/suomi ja www.resq-club.com

4. Tilaa ruokapiireistä

Ruokapiirissä kuluttaja tilaa elintarvikkeita, kuten lihaa, kananmunia, hiutaleita ja juustoja, suoraan ruokatuottajalta. Eri kaupungeille ja kaupunginosille on omat piirinsä. Piirejä löytyy esimerkiksi Facebookista nimellä REKO Lähiruokarengas.

Psst! Lue lokakuun lehden sivuilta 50-51 lisää siitä, kuinka voit säästää ruokaostoksilla isojakin summia. 

Kuva: iStock

Katso myös:

Uusi lehti on täällä! Kokosimme yhteen parhaat sitaatit

Kolme naista kertoo, miksi kamala ero onkin ollut lopulta ihan hyvä juttu: ”Etsin nyt miestä, jolle riitän omana itsenäni”

HBO:n Big Little Lies palkittiin parhaana minisarjana – katso kuvat Emmy-gaalan vieraista

Olemme superinnoissamme uudesta lehdestä! Tässä lokakuun numeron kiinnostavimmat sitaatit.

"Pihistelyn taustalla on ajatus rahallisen säästön lisäksi myös ympäristön kannalta eettisestä kuluttamisesta." -Määrätietoisesti säästävä Heidi Järvinen

"Vaikka puolitoista vuotta elämästäni on ollut ihan hirveää, olen kiitollinen siitä, että kaikki tapahtui nyt eikä myöhemmin. Sain burn outista enemmän kuin mitä menetin." -Työpaikallaan burn outiin sairastunut Anna

"Vaikka suhteesi ei kestäisi koko loppuelämääsi, se saattaa olla koko loppuelämäsi kannalta merkityksellinen suhde. Kaikkea rakkautta ei ole luotu kestämään, mutta se ei tarkoita etteikö kannattaisi rakastaa." -Tämän kylän homopoika -blogin Eino Nurmisto

"Omaan osaamiseen on uskottava 110-prosenttisesti. Olen saanut kotoani mallin, että kaikki työkokemus on hyvästä. Allekirjoitan tämän täysin." - Tapahtumatoimisto Tapauksen projektipäällikkö Caroline Korhonen

"Jos ihminen ei olisi itsekäs, hän olisi altis muiden vaikutuksille. Narsistiset johtajat ja kaikenlaiset gurut pystyvät helpoten ohjailemaan ihmisiä, jotka eivät tunne tai arvosta itseään tarpeeksi. Jatkuvasti muille myönnytyksiä tekevät ihmiset ajautuvat helpommin myös ihmissuhteisiin, joissa itse kärsivät." -Mahtava minä – itsekkyyden voima ja vastavoima -kirjan kirjoittanut Jukka Koskelainen

"Olenko itsekäs, kun en koe tarvetta lisääntyä? Vai olenko saanut tarpeekseni ihmissuhteista, joissa olen joutunt huolehtimaan aikuisesta ihmisestä kuin lapsesta?" -Cosmon kolumnisti Janni Hussi

Katso myös:

Kolme naista kertoo, miksi kamala ero onkin ollut lopulta ihan hyvä juttu: ”Etsin nyt miestä, jolle riitän omana itsenäni”

HBO:n Big Little Lies palkittiin parhaana minisarjana – katso kuvat Emmy-gaalan vieraista

Testasimme tämän hetken kiinnostavimmat kasvoseerumit – katso parhaat