Cosmo tapasi popsensaation ja kysyi, millaista on olla Skam-tähtien bestis.

Norjalainen Astrid Smeplass eli Astrid S on yksi tämän hetken mielenkiintoisimpia artisteja. 20-vuotias kaunotar tunnetaan parhaiten hiteistään 2AM, Hurts So GoodBreathe ja Bloodstream. Yhteensä hänen kappaleitaan on kuunneltu Spotifyssa jo yli 400 miljoonaa kertaa.

Astrid S on nähty myös huippusuositussa Skam-sarjassa. Sarjan tuottajat kutsuivat hänet Skamin kuvauksiin alun perin yllätykseksi näyttelijöille.

- Skamin tuottajat olivat kuulleet ohimennen, että päänäyttelijät olivat puhuneet minusta. Kun sain kutsun tulla kuvauksiin, olin todella innoissani. Rakastan Skamia! Kuvauksissa oli rento meininki, mutta kaikki näyttelijät olivat silti erittäin ammattimaisia.

@astridsofficial

Skamin kuvauksissa Astrid tutuistui myös Williamia näyttelevään Thomas Hayesiin sekä Penetrator-Chrisiin eli Herman Tømmeraasiin. Kolmikko on nykyään hyviä ystäviä ja he hengailevat keskenään aina, kun vain työkiireiltään ehtivät.

- Kun tapasin Thomasin ja Hermanin ensimmäistä kertaa, he olivat valmistumassa juuri lukiosta ja toisen kauden viimeisen jakson kattobileiden jälkeen menimme heidän oikeisiin bussibileisiinsä. Sain tavata kaikki heidän ystävänsä. Meillä oli tosi hauskaa, Astrid kertoo.

Vaikka laulaja fanittaa sarjaa, on hänen mielestään hyvä, että Skam päättyy suosionsa huipulla.

Iman Meskinin näyttelemä Sana on täydellinen päähenkilö viimeiselle tuotantokaudelle. Olen varma, että tulemme oppimaan paljon hänen kulttuuristaan. Jo ensimmäisten jaksojen perusteella olen varma, että kaudesta tulee mieletön.

Kuka Skamin henkilöistä sitten muistuttaa eniten Astridia itseään?

- Samaistun kaikkiin sarjan tyttöihin eri tavalla, mutta ehkä eniten olen kuin Noora: hän on itsepäinen ja täynnä girl poweria. Se on mahtavaa!

Katso alta Astridin uusi musiikkivideo Bloodstream.

Kuva: Universal Music

Mikä avuksi sosiaalisten tilanteiden pelkoon? Mikä on pitkän parisuhteen menestysresepti? Marraskuun Cosmossa on lisäksi mukana ideoita teemajuhliin, bilepukeutumiseen ja herkullisiin party-tarjoiluihin.

"Minulla on aina ollut todella suuret unelmat ja uskon itseeni. Välillä tulee takkiin, mutta siitä ei pidä lannistua." Jungle Juice Barin perustaja Noora Fagerström

"Negatiivista palautetta tulee välillä, mutta se on kuin heittäisi bensaa liekkeihin. Minua ei huolestuta, mistä saan seuraavan palkkani, sillä tiedän, että hyvälle tekijälle löytyy aina töitä." Toimittaja ja Kemikaalicocktail-blogin perustaja Noora Shingler

"Huonoinakin hetkinä on tärkeää, että näet kumppanissasi sen ihmisen, johon aikanaan rakastuit." Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen

"En kadu mitään, vaan otan kaikesta opikseni. Minulla on aina ollut sellainen asenne, että mieluummin elän täysillä ja sanon liikaa, kuin että jättäisin katumisen pelosta jotain tekemättä tai sanomatta." Laulaja Antti Tuisku

"En ole lähtökohtaisesti supercool ja itsevarma nainen, enemmänkin vähän höhlä. Mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän hyväksyn sen, millainen olen. Nykyään oma hyvä oloni syntyy kiireettömästä elämästä, pitkistä yöunista, ulkoilusta ja herkuttelusta." Näyttelijä Sara Parikka

"Aivoterveyden kannalta olisi tärkeää saada päivään pieniä taukoja. Kannattaa yrittää vaikkapa torkahtaa vartiksi bussimatkalla töistä kotiin tai pitää pieniä taukoja töiden lomassa." Neurologian professori ja Aivoliiton ylilääkäri Risto O. Roine

"Minä ainakin haluan usko siihen, että kaikki on mahdollista. Ja niin kauan kun itse uskoo itseensä ja omaan tekemiseensä, on pysäyttämätön." Kolumnistimme Janni Hussi

Katso myös:

Kerro meille, mitä mieltä olet uudesta Cosmosta! Voita kosmetiikkaa

Sinä myös? Tästä netissä leviävässä somekampanjassa on kyse

Miten liikunnasta voi innostua aikuisena, jos siitä ei ole nauttinut koskaan? Otimme selvää

 

James Corden voittaa itkukilpailun, tietysti.

Lokakuun Cosmon kanttakin tähdittävä Miley Cyrus, 24, on James Cordenin luotsaaman Carpool Karaoken viimeisin vieras.

Hulvattomassa jaksossa Miley myöntää olevansa surkea kuski huolimatta siitä, että joutuu Los Angelesissa ajamaan autoa lähes päivittäin.

- Melkein kaikki kolarit, joita minulle on sattunut, ovat tapahtuneet omalla pihatielläni. En nimittäin yleensä en pääse sitä pidemmälle, Miley tunnustaa.

Onneksi Miley istuu tällä kertaa turvallisesti pelkäjään paikalla. Kolmetoista minuuttia pitkän ajelun aikana kaksikko intoutuu laulamaan muun muassa hittibiisit Younger Now, Party In The USA, We Can’t Stop ja Malibu.

Kun James kysyy Mileylta,  mikä on hänen elämässään tapahtunut merkittävin muutos viime vuosien aikana, laulaja vakavoituu.

-  Esiintymiseni VMA-gaalassa vuonna 2013 – se, jossa twerkkasin Robin Thicken kanssa – teki minusta aktivistin, joka olen nyt.

- Ymmärsin, että jos niin moni ihminen puhuu siitä, mitä teen, minun pitäisi käyttää se johonkin hyvään mieluummin kuin ristiriitaisen keskustelun synnyttämiseen, jonka seurauksena joku saa itselleen korkeintaan hauskan Halloween-asun, Miley pohtii viitaten pitkään jatkuneeseen mediakohuun, joka syntyi MTV Video Music Award -gaalassa nähdyn rohkean esityksen seurauksena.

Miley, joka ensin kannatti Bernie Sandersia ja sitten Hillary Clintonia, viime aikoina provosoimisen sijaan pyrkinyt vaikuttamaan ihmisiin muilla tavoilla.

Aikaisemmin tänä vuonna Billboardissa julkaisssa haastattelussa hän kertoi, että syyskuun 29. päivä julkaistu Younger Now -albumi on omistettu Hillary Clintonille ja muille uraa tekeville naisille. 

Miley on kampanjoinut viime aikoina innokkaasti myös vuonna 2014 perustamansa Happy Hippie -nimisen järjestön parissa. Sen tavoitteena on auttaa kodittomia nuoria, edistää seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ja kannustaa muitakin muuttamaan "tunteensa toiminnaksi". Laulaja on itse muunsukupuolinen. 

Videon paras hetki alkaa kohdasta 10:20, kun James ja Miley kilpailevat siitä, kumpi saa itsensä itkemään nopeammin.

Katso video alta.

Mileyn ja Robin Thicken esitys vuoden 2013 VMA-gaalassa ei ollut kaikkien mieleen.

Katso myös:

Miley Cyrus julkaisi uuden biisin ja musavideon – inspiraationa Liam Hemsworth

Carpool Karaoken James Corden: "Mikään idea ei ole liian älytön"

Selena Gomez Woody Allenin elokuvaan – mukana myös huippunimet Elle Fanning ja Timothée Chalamet