Sara Forsbergin uusi single Superpowers julkaistiin tänään.
Sara Forsbergin uusi single Superpowers julkaistiin tänään.

Laulaja ja YouTube-tähti Sara Forsberg, 22, kertoi Cosmolle elämästään Los Angelesissa ja pohti, aiheuttaako some ylimääräisiä ulkonäköpaineita.

Laulaja Sara Forsberg julkaisi tänään uuden singlensä Superpowers. Sara on kirjoittanut biisin yhdessä Teemu Brunilan ja Hank Solon eli Henri Salosen kanssa. Supersankarimaisesta nimestään huolimatta biisi ei kuitenkaan kerro liehuviittaisista sarjakuvahahmoista, vaan rakkaudesta.

- Biisi kertoo siitä, millaista on rakastua parhaaseen ystäväänsä. Rakkauden kohteelle ei ole helppo kertoa tunteistaan, koska ei voi olla varma, tunteeko toinen samoin, Sara kertoo.

Kappale haastaakin kuuntelijan pohtimaan, milloin tämä on viimeksi tehnyt jotain ensimmäistä kertaa. Tästä kehkeytyi myös  #FirstTimeChallenge-somehaaste, joka on pakottanut Saran muun muassa uimaan avannossa ja laskeutumaan alas paloaseman tankoa pitkin. 

- Vietin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan myös täysin somettoman päivän. Se oli todella virkistävää. En voinut edes soittaa ystävälleni, vaan menin hänen työpaikalleen kysymään, onko hän paikalla ja voiko hän hengata töiden jälkeen. Ihan kuin lapsena! Silloin mentiin aina ovelle kysymään, voiko toinen tulla leikkimään.

"Kielinaisena" tunnettu Forsberg nousi kuuluisuuteen vuonna 2014 YouTube-videon avulla, jossa hän imitoi eri kieliä.
"Kielinaisena" tunnettu Forsberg nousi kuuluisuuteen vuonna 2014 YouTube-videon avulla, jossa hän imitoi eri kieliä.

Alkuvuoden Suomessa viettänyt Sara lähtee ensi kuussa takaisin Los Angelesiin, missä hän on asunut viimeiset pari vuotta. Jenkeissä Sara elää unelmaansa ja kirjoittaa musiikkia, mutta tähtien kaupungilla on myös varjopuolensa.

- Minulla on Losissa paljon tuttuja, mutta ei yhtään todellista ystävää – sellaista, jolle voisin kertoa murheeni ja salaisuuteni. Minua kiusattiin nuorempana koulussa. Se vaikuttaa minuun edelleen. Minun on vaikea luottaa ihmisiin, Sara toteaa mietteliäänä. 

Uusien ystävyyssuhteiden luominen on erityisen haasteellista kaupungissa, jossa kaikki haluavat tähdiksi.

- Losissa ei oikein tiedä, mitkä ihmisten todelliset motiivit kaveeraamiselle ovat: haluavatko he oikeasti tutustua vai yrittävätkö he vain hyöytä sinusta jollain tavalla? Hollywoodissa on joskus vaikea uskoa ihmisten hyvyyteen.

Vapaa-aikansa Sara viettää ulkoilemalla ja ihan vain hengailemalla. Erityisesti laulaja nauttii pitkistä vaellusretkistä Kalifornian vuoristoissa poikaystävänsä ja Valo-koiransa kanssa. Bilettäminen ei 22-vuotiasta naista kiinnosta.

- En ole kreisibailaaja. Valitsen yökerhon sijaan aina mieluummin hiljaisen loungen. Olen rauhallinen tyyppi. Olisi kamalaa, jos minusta tulisi alkoholiin menevä bilehirmu, josta sitten kirjoiteltaisiin mediassa. Se ei olisi yhtään minua, hän nauraa.

Sara Forsbergin helloimsaara-kanavalla on lähes miljoona tilaajaa.
Sara Forsbergin helloimsaara-kanavalla on lähes miljoona tilaajaa.

Sara Forsbergilla on Instagramissa yli 264 000 seuraajaa ja hänen YouTube-kanavansa tilaajien määrä lähentelee maagista miljoonan seuraajan rajaa. Maanläheinen Sara kuitenkin vakuuttaa, ettei valtava määrä silmäpareja aiheuta hänelle erityisiä paineita.

- Sosiaalinen media on minulle tapa kommunikoida seuraajieni kanssa. Some on upea juttu, se on saanut urani lentoon. Tietysti somella on myös huonot puolensa. En esimerkiksi pidä siitä, että julkkisnaisten ulkonäköä arvostellaan häikäilemättömästi. Ihmiset osaavat olla tosi ilkeitä, Sara pohtii.

Itsevarmuus on asia, jonka eteen monet parikymppiset joutvat tekemään paljon töitä. Myös Sara on joutunut tietoisesti kasvattamaan ja vahvistamaan itsetuntoaan.

- Julkisuudessa vaikutan todella itsevarmalta ja positiiviselta, mutta joinain päivinä saatan yhtäkkiä olla tosi epävarma itsestäni ja tekemisestäni. Jos esimerkiksi satun huonona päivänä katsomaan jonkun YouTube-videoistani, saatan miettiä itsekseni, miten olen voinut saada aikaan jotain niin huonoa –vaikka oikeasti tietäisin sen olevan ihan hyvä. On kuitenkin tärkeä pitää kiinni omasta jutustaan ja muistaa, että huonot päivät menevät ohi.  

Kuvat: Nana Simelius

Vierailija

Sara Forsberg: "Hollywoodissa on joskus vaikea uskoa ihmisten hyvyyteen"

Ei vainoille kirjoitti: Googletkaa Noitapiiri - sana tai Yhteisovainoamisen käsikirja niin yhteisökiusaamisen vakavuus selviää! Ne piirit ovat todellisia ja niitä on jo joka paikassa. Nämä tulisi voida hajottaa. Ne ovat saatanallisia ja poliittisiakin. On se surkeeta kun ei eroteta totuutta ja fiktiota. Nämä nuret naiset ja miehet katsovat liikaa kaiken maaliman elokuvia ja luulevat fiktota todeksi. Pitäisi ottaa kiinni arkielämästä, eikä uskoa kaikkea paskaa mikä ympärillä kiehuu. Opi...
Lue kommentti
Vierailija

Sara Forsberg: "Hollywoodissa on joskus vaikea uskoa ihmisten hyvyyteen"

Sara, ei ne ihmiset ole yhtään sen mukavempia ja luotettavampia Suomessakaan. Samalla tavalla ihmissuhteet ovat petollisia, ihmiset huijaavat, ihmissuhteet hajoavat ja niitä hajoitetaan ulkopuolisten toimesta. Ihmisiä ohjaa aina oma puhdas itsekkyys ja monilla myös kateus ja katkeruus, jolloin ollaan valmiita tuhoamaan toisen ihmisen elämää saadakseen toiselta pois sen minkä kokee itseltään puuttuvan, vaikkei kyse olekaan heidän elämästä, omaisuudesta ja ihmissuhteista. Tämän kaiken kun...
Lue kommentti

Ruokakuluissa voi säästää pienellä vaivalla merkittävän summan. Niin tekee vapaaehtoisesti yhä useampi. Aloita ruokapihistely näillä!

1. Hyödynnä myynnistä poistuvat tuotteet

Fiksuruoka-sivustolta voi tilata myynnistä poistuvia tai parasta ennen -päiväystä lähestyviä tuotteita, esimerkiksi ruokaa ja juomaa, 20–90 prosentin alennuksella.

www.fiksuruoka.fi

2. Syö hävikkiravintolassa

Esimerkiksi Helsingin Kampissa sijaitseva ravintola Loop tarjoaa hävikkiruoasta valmistettua ruokaa.

www.ravintolaloop.fi

3. Lataa mobiilisovellukset

Lunchie Market- ja ResQ-palveluihin rekisteröitymällä voi ostaa ravintoloiden ylijäämäannoksia edullisesti.

www.lunchie.market/suomi ja www.resq-club.com

4. Tilaa ruokapiireistä

Ruokapiirissä kuluttaja tilaa elintarvikkeita, kuten lihaa, kananmunia, hiutaleita ja juustoja, suoraan ruokatuottajalta. Eri kaupungeille ja kaupunginosille on omat piirinsä. Piirejä löytyy esimerkiksi Facebookista nimellä REKO Lähiruokarengas.

Psst! Lue lokakuun lehden sivuilta 50-51 lisää siitä, kuinka voit säästää ruokaostoksilla isojakin summia. 

Kuva: iStock

Katso myös:

Uusi lehti on täällä! Kokosimme yhteen parhaat sitaatit

Kolme naista kertoo, miksi kamala ero onkin ollut lopulta ihan hyvä juttu: ”Etsin nyt miestä, jolle riitän omana itsenäni”

HBO:n Big Little Lies palkittiin parhaana minisarjana – katso kuvat Emmy-gaalan vieraista

Olemme superinnoissamme uudesta lehdestä! Tässä lokakuun numeron kiinnostavimmat sitaatit.

"Pihistelyn taustalla on ajatus rahallisen säästön lisäksi myös ympäristön kannalta eettisestä kuluttamisesta." -Määrätietoisesti säästävä Heidi Järvinen

"Vaikka puolitoista vuotta elämästäni on ollut ihan hirveää, olen kiitollinen siitä, että kaikki tapahtui nyt eikä myöhemmin. Sain burn outista enemmän kuin mitä menetin." -Työpaikallaan burn outiin sairastunut Anna

"Vaikka suhteesi ei kestäisi koko loppuelämääsi, se saattaa olla koko loppuelämäsi kannalta merkityksellinen suhde. Kaikkea rakkautta ei ole luotu kestämään, mutta se ei tarkoita etteikö kannattaisi rakastaa." -Tämän kylän homopoika -blogin Eino Nurmisto

"Omaan osaamiseen on uskottava 110-prosenttisesti. Olen saanut kotoani mallin, että kaikki työkokemus on hyvästä. Allekirjoitan tämän täysin." - Tapahtumatoimisto Tapauksen projektipäällikkö Caroline Korhonen

"Jos ihminen ei olisi itsekäs, hän olisi altis muiden vaikutuksille. Narsistiset johtajat ja kaikenlaiset gurut pystyvät helpoten ohjailemaan ihmisiä, jotka eivät tunne tai arvosta itseään tarpeeksi. Jatkuvasti muille myönnytyksiä tekevät ihmiset ajautuvat helpommin myös ihmissuhteisiin, joissa itse kärsivät." -Mahtava minä – itsekkyyden voima ja vastavoima -kirjan kirjoittanut Jukka Koskelainen

"Olenko itsekäs, kun en koe tarvetta lisääntyä? Vai olenko saanut tarpeekseni ihmissuhteista, joissa olen joutunt huolehtimaan aikuisesta ihmisestä kuin lapsesta?" -Cosmon kolumnisti Janni Hussi

Katso myös:

Kolme naista kertoo, miksi kamala ero onkin ollut lopulta ihan hyvä juttu: ”Etsin nyt miestä, jolle riitän omana itsenäni”

HBO:n Big Little Lies palkittiin parhaana minisarjana – katso kuvat Emmy-gaalan vieraista

Testasimme tämän hetken kiinnostavimmat kasvoseerumit – katso parhaat