Eikö sinulla ole mitään hajua, mitä parisuhteessasi tapahtuu? Tai ehkä et edes tiedä, voiko juttua kutsua suhteeksi. Jos seuraavat skenaariot kuulostavat tutuilta, on paras nostaa kissa pöydälle.

1. Aina, kun on aika esitellä kundi vieraille, seuraa kiusaantunut hiljaisuus. Mikään ei kerro selkeämmin, että olette suhteen tilasta totaalisen pihalla, kuin että esittelet hänet tädillesi sanomalla "Tässä on... hmmmm... Nikke."

2. Kuuma mies pyytää puhelin numeroasi, mutta sinusta tuntuu oudolta antaa se. Kun joudut tilanteeseen, jossa olet hylkäämässä hauskan ja komean miehen mahdollisesti vakavasti otettavan kumppanin takia, on aika ottaa selvää suhteesta.

2. Kylppärissäsi majaileva (sininen) hammasharja on saanut seuraa boksereista, partahöylästä, -vaahdosta, hiusvahasta... Mies on jo käytännössä muuttanut luoksesi, mutta hei, tämähän on vain satunnaista deittailua.

4. Tunnistaisit hänen sukukalleutensa vaikka käsikopelolla, mutta saattaa olla, että niin tunnistaisi moni muukin nainen. Sinulla on oikeus tietää, hyppeleekö hän sängystä sänkyyn, ja sama pätee myös toisin päin.

5. Olette viettäneet yhdessä joka ikisen viikonlopun viimeisen yhdeksän kuukauden aikana. Lukuun ottamatta niitä kahta, jolloin hänen vanhempansa olivat käymässä. Vanhemmille esittäytyminen on tietysti iso askel, mutta silti, yhdeksän kuukautta? Samassa ajassa Kim Kardashian nai ja ehti vielä dumpatakin Kris Humphriesin. Kun takana on kuukausikaupalla tiivistä hengilua, pitäisi myös vartin keskustelu suhteen tilasta olla mahdollinen. 

Katso myös: 

Seurustelisitko itseäsi lyhyemmän miehen kanssa?

8 miestyyppiä, jotka tulee kiertää kaukaa

Totuuksia on & off -suhteista

Kuva: Imaxtree

 

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta aletaan tehdä ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perryä näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on paineita, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"