Miehen seuraaminen Instagramissa paljastaa hänestä enemmän kuin tuhat sanaa.

Miehen seuraaminen Instagramissa paljastaa hänestä enemmän kuin tuhat sanaa.

Taiteellisten kuvien mies

Mies, joka kuvaa hienoja auringonlaskuja pyöräillessään töistä kotiin, on yksi niistä kuuluisista hetkessä eläjistä. Hän näkee tavallisissa arkipäivissä seikkailun mahdollisuuden ja ihailee sinussa juuri niitä erityisiä piirteistäsi, jotka tekevät sinusta sinut. #MiesJokaOsaaKeskustellaSyvällisiä

Itsensäpostailija

Kun hän ei katsele itseään puhelimen näytöltä, hän tsekkailee peilikuvaansa. Tältä mieheltä puuttuu ujousgeeni mutta valitettavasti myös itseironian taito. Hän ei ole kiinnostunut juuri muista kuin itsestään – ei edes sinusta. #MiesJollaOnPeili-ilme OnVainEpäilyttävä

Treenikuvien postaaja

Mies, joka postaa salilla peilin kautta otettuja kuvia itsestään (hihattomassa paidassa) on toki kuuma, treenattu ja aktiivinen. Mutta hän on myös kilpailuhenkinen. Ei pelkästään salilla, vaan kaikkialla. Hän haluaa voittaa myös sinut nopeudessa, älyssä ja väittelyissä. #KuinkaRasittavaaOlisiPelata AliastaHänenKanssaan

Irvistelijä

Onko mitään seksikkäämpää kuin hauska mies? Mies, joka irvistelee silmät kierossa ja tanssii balettia pitkissä kalsareissa, ei ota itseään liian vakavasti. Hyvä! Tsekkaa kuitenkin, että mies on aikuistunut, osaa puhua myös vakavista 
asioista ja tietää, mitä parisuhde tarkoittaa. #PieruhuumoriEiNäyKuvissa

Kännikuvien ”sankari”

Mies, joka postaa kavereiden ottamia kuvia sammuneesta itsestään tai käyttää hashtageja, kuten #KännissäKolmattaPäivää ajattelee, ettei maailmassa ole olemassa sääntöjä. Hän pystyy toteuttamaan kaikki paha poika -fantasiasi muttei juuri muuta. #EiPoikaystävämateriaalia

Ateriakuvien postaaja

Mies, joka viljelee parvekkeellaan timjamia ja postaa kuvan marenki-valkosuklaatortusta, on... Niin, pitääkö sitä edes sanoa? Hän on luova, kotona(kin) viihtyvä, halukas hurmaamaan sinut kaikin tavoin ja loistava kokki. Bingo! #KuinkaMoniMiesMukaTietää MitäBouillabaisseTarkoittaa?

Kuva: Gettyimages

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta kautta aletaan tekemään ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perrya näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on kieltämättä valtavat saappaat täytettävänään, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"