Yli 20 vuotta muusikoita, näyttelijöitä ja urheilijoita työkseen suojellut henkivartija paljastaa, millaista julkkiksien vartioiminen ja heille työskenteleminen on.

1. Henkivartija elää vain ja ainoastaan julkkiksen aikataulun mukaan.
Yksi hyvä esimerkki on ruokailu. Henkivartijan lounastauko on lähes aina silloin, kun julkkis päättää syödä. Henkivartija ei kuitenkaan kovin usein istu esimerkiksi ravintolassa samassa pöydässä, sillä iso köriläs korvanappeineen herättäisi vielä enemmän huomiota kuin yksin istuva julkkis. Henkivartija istuu usein kauempana omassa pöydässään ja yrittää näyttää normaalilta asiakkaalta – eli tilaa ruoka-annoksen eteensä.

2. Lentäminen maapallon toiselle puolelle lyhyellä varoituksella on arkipäivää.
Julkkikset saattavat lennellä ympäri maailmaa tiuhaan tahtiin ja nopeilla varoitusajoilla, ja henkivartijat seuraavat tietysti perässä. Henkivartijan vapaa-ajan suunnitteleminen ja esimerkiksi parisuhteessa eläminen on hankalaa, mutta toisaalta työssä saa nähdä maailmaa ainutlaatuisella tavalla.

Selena Gomezin henkivartija näyttää kiltiltä ja lupsakalta.

3. Liian ystävällistä henkivartijaa käytetään hyväksi.
Henkivartijan tehtävät ovat periaatteessa tarkasti rajatut, mutta kun julkkiksen kanssa viettää päivittäin paljon aikaa, voi hänet mieltää helposti myös ystävänä. Työn ja kaveruuden raja hämärtyy helposti, ja jos käyttäytymistään ei pidä selkeästi ammattimaisena, henkivartija saattaa löytää itsensä pian tilanteesta, jossa hän tekee kaikkea muuta kuin työhönsä kuuluvia palveluksia. Koiran ulkoiluttaminen ja kuskina toimiminen eivät ole henkivartijan hommia.

4. Henkivartija suojelee julkkista muultakin kuin aggressiivisilta ihmisiltä.
Vaaratilanteisiin liittyy hyvin harvoin toisten ihmisten aiheuttamia uhkia, kuten aseita tai väkivaltaisuutta. Paljon useammin henkivartijan tehtävänä on pitää julkkis turvassa loukkaantumisilta, kuten kompastumiselta tai nilkan nyrjäyttämiseltä. Yksi henkivartijan tärkeimmistä työvälineistä onkin ensiapulaukku.

5. Sosiaalinen media vaarantaa julkkiksia entisestään.
Vaikka vakavia vaaratilanteita ei käykään joka päivä, julkkikset ovat nykyään haavoittuvaisempia kuin ennen. Pahaa aikovien ihmisten on sosiaalisen median ansiosta paljon helpompi tietää, missä päin julkkis milläkin hetkellä liikkuu, ja löytää tämän luokse. Myös julkkisten ja fanien välinen kommunikointi somessa on lisännyt liiankin fanaattisesti käyttäytyvien ihailijoiden määrää. Joidenkin on nimittäin vaikea erottaa se, sanooko julkkis yleisesti faneilleen esimerkiksi rakastavansa heitä, vai tarkoittaako hän lausahdusta vain yhdelle tosifanille.

Lady Gagan iso, kalju ja vakavakasvoinen henkivartija näyttää juuri siltä, millaiseksi henkivartijat on kuvitellutkin.

6. Uudet julkkikset tekevät aina samat virheet.
Pitkään henkivartijana työskennellyt on nähnyt jo aivan kaiken. Hänen mukaansa tuoreet ja nuoret julkkikset kompastuvat samoihin ansoihin kuin kaikki muut häntä ennenkin. Sen jälkeen toistuu sama kaava: toiset sekoilevat liikaa ja päätyvät jatkuvasti juorulehtien otsikoihin, toiset oppivat hyödyntämään julkisuutta ja kääntävät kaikki tapahtumat edukseen.

7. Kaikki julkkikset ovat hieman itsekeskeisiä.
Henkivartijan mukaan kaikissa julkisuuden henkilöissä on tiettyä itsekkyyttä – sen takia he ovatkin päässeet huipulle ja ovat niin kuuluisia. Se ei ole välttämättä paha asia, mutta henkivartijan kannattaa varautua siihen , ettei julkkis välttämättä aina muista, että henkivartijalla on oma elämä, perhe ja lapsia, ja jotka saattavat joskus sairastua ja vaatia vanhempaa jäämään pois töistä.

Jennifer Lawrencen henkivartija aiheutti aikanaan paljon otsikoita, koska häntä pidettiin niin söpönä.

Lue myös:

Entinen Victoria's Secret -kuvankäsittelijä paljastaa 7 rajua faktaa kuvien muokkaamisesta

Ex-assistentti paljastaa: Tällainen Leonardo DiCaprio on todellisuudessa

Taylor Swift päästi kamerat kotiinsa – tältä näyttää supertähden kotona

Kuvat MVPhotos
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta kautta aletaan tekemään ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perrya näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on kieltämättä valtavat saappaat täytettävänään, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"