Varoitus! Sisältää juonipaljastuksia. 

1. Dan tuijottaa yllättyneenä päivitystä, jossa kerrotaan Serenan etsivän seuraa naamiaisjuhlaa varten.

(Kausi 1, jakso 6, "The Handmaiden’s Tale")

Dan on selvästi hämillään Gossip Girlin postauksesta, jossa paljastetaan Serenan olevan vailla seuralaista illan juhlia varten. Niinpä Dan peruu kaikki suunnitelmansa Vanessan ryhtyäkseen Serenan deitiksi. Ihmettelemme vain, miten tämä kaikki voi tulla Danille yllätyksenä? Itsehän hän oli tekstin kirjoittanut...

2. Hän julkaisee kuvia raskaustestiä ostavasta Serenasta.

(Kausi 1, Jakso 13, "A Thin Line Between Chuck and Nate")

Dan on jälleen oudon yllättynyt GG:n paljastuksesta, jossa kerrotaan, että Serena (jonka kanssa Dan tässä vaiheessa vieläpä seurustelee), on ostamassa raskaustestiä. Miksi Dan halusi julkaista kuvat kaikkien nähtäviksi? Tosin tällä kertaa sentään Jenny ja Rufus ovat paikalla näkemässä hänen dramaattisen reaktionsa. 

3. Hän levittelee juoruja 15-vuotiaan pikkusiskonsa seksielämästä.

(Kausi 1, Jakso 16, "All About My Brother")

Ymmärrämme, että Dan haluaa viedä roolinsa Gossip Girlina loppuun asti. Mutta tapa, jolla hän puhuu teini-ikäisen siskonsa seksielämästä, on melko karmiva: 

Breaking News – Asher Hornsby overheard bragging that Little J swiped her V card at his register. Didn’t anyone teach you, Little J? You shouldn’t give away the ending if you want him to pick up the book again.”

4. Gossip Girl paljastaa, että Danilla ja Serenalla on yhteinen sisar.

(Kausi 2, Jakso 15 "Gone With The Will")

Lilyn ja Rufuksen yllätyslapsi kuuluu koko sarjan kummallisimpiin juonenkäänteisiin. Kun Dan ja Jenny kuulevat sisaruksestaan, päättävät he varjella salaisuutta tiukasti. Mitä tekee Gossip Girl? Paljastaa tietysti kaiken, tehden Serenan ja Danin suhteesta muiden silmissä vähintäänkin kieroutuneen. He ovat käytännössä sukua!

It seems D and S share a sibling! While I’m always a fan of star-crossed lovers, at least Romeo and Juliet didn’t share DNA!” 

5. Kun Gossip Girl paljastaa, että Jenny diilaa huumeita.

 (Kausi 3, Jakso 20 "It’s a Dad, Dad, Dad World")

Sarjan viimeisissä jaksoissa annetaan ymmärtää, että Jenny on koko ajan tiennyt Danin olevan Gossip Girl. Mutta miksi GG silti paljastaa kaikille, että Jenny on huumediileri?! Olihan Jennyn tärkein päämäärä oli kivuta ylöspäin seurapiirien nokkimisjärjestyksessä, ja huumekauppiaaksi leimautuminen tuskin edesauttaa elittijoukkoon pääsemistä.

6. Gossip Girl väittää kaikille Serenan ottaneen yliannostuksen. 

(Kausi 4, Jakso 10, "Gaslit")

Muistatko, kun Serena heräilee rähjäisestä motellista yliannostuksen jäljiltä? Dan on ainoa, joka uskoo, että S oli joutunut ansaan. Kunnes... Gossip Girl pilaa taas kaiken. Jälleen lisää syitä inhota Lonely Boyta! :(

Afternoon, Upper East Siders. Were your dinners as filling as mine was? Hope not, because have I got some dessert for you. With sugar on top. It seems everyone’s favorite party girl fell off the wagon and landed right in rehab. Good luck getting a Lohan-dle on things, S. From the looks of it, you’ve got a lot to recover from.

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuva: MVPhotos

 

Ruokakuluissa voi säästää pienellä vaivalla merkittävän summan. Niin tekee vapaaehtoisesti yhä useampi. Aloita ruokapihistely näillä!

1. Hyödynnä myynnistä poistuvat tuotteet

Fiksuruoka-sivustolta voi tilata myynnistä poistuvia tai parasta ennen -päiväystä lähestyviä tuotteita, esimerkiksi ruokaa ja juomaa, 20–90 prosentin alennuksella.

www.fiksuruoka.fi

2. Syö hävikkiravintolassa

Esimerkiksi Helsingin Kampissa sijaitseva ravintola Loop tarjoaa hävikkiruoasta valmistettua ruokaa.

www.ravintolaloop.fi

3. Lataa mobiilisovellukset

Lunchie Market- ja ResQ-palveluihin rekisteröitymällä voi ostaa ravintoloiden ylijäämäannoksia edullisesti.

www.lunchie.market/suomi ja www.resq-club.com

4. Tilaa ruokapiireistä

Ruokapiirissä kuluttaja tilaa elintarvikkeita, kuten lihaa, kananmunia, hiutaleita ja juustoja, suoraan ruokatuottajalta. Eri kaupungeille ja kaupunginosille on omat piirinsä. Piirejä löytyy esimerkiksi Facebookista nimellä REKO Lähiruokarengas.

Psst! Lue lokakuun lehden sivuilta 50-51 lisää siitä, kuinka voit säästää ruokaostoksilla isojakin summia. 

Kuva: iStock

Katso myös:

Uusi lehti on täällä! Kokosimme yhteen parhaat sitaatit

Kolme naista kertoo, miksi kamala ero onkin ollut lopulta ihan hyvä juttu: ”Etsin nyt miestä, jolle riitän omana itsenäni”

HBO:n Big Little Lies palkittiin parhaana minisarjana – katso kuvat Emmy-gaalan vieraista

Olemme superinnoissamme uudesta lehdestä! Tässä lokakuun numeron kiinnostavimmat sitaatit.

"Pihistelyn taustalla on ajatus rahallisen säästön lisäksi myös ympäristön kannalta eettisestä kuluttamisesta." -Määrätietoisesti säästävä Heidi Järvinen

"Vaikka puolitoista vuotta elämästäni on ollut ihan hirveää, olen kiitollinen siitä, että kaikki tapahtui nyt eikä myöhemmin. Sain burn outista enemmän kuin mitä menetin." -Työpaikallaan burn outiin sairastunut Anna

"Vaikka suhteesi ei kestäisi koko loppuelämääsi, se saattaa olla koko loppuelämäsi kannalta merkityksellinen suhde. Kaikkea rakkautta ei ole luotu kestämään, mutta se ei tarkoita etteikö kannattaisi rakastaa." -Tämän kylän homopoika -blogin Eino Nurmisto

"Omaan osaamiseen on uskottava 110-prosenttisesti. Olen saanut kotoani mallin, että kaikki työkokemus on hyvästä. Allekirjoitan tämän täysin." - Tapahtumatoimisto Tapauksen projektipäällikkö Caroline Korhonen

"Jos ihminen ei olisi itsekäs, hän olisi altis muiden vaikutuksille. Narsistiset johtajat ja kaikenlaiset gurut pystyvät helpoten ohjailemaan ihmisiä, jotka eivät tunne tai arvosta itseään tarpeeksi. Jatkuvasti muille myönnytyksiä tekevät ihmiset ajautuvat helpommin myös ihmissuhteisiin, joissa itse kärsivät." -Mahtava minä – itsekkyyden voima ja vastavoima -kirjan kirjoittanut Jukka Koskelainen

"Olenko itsekäs, kun en koe tarvetta lisääntyä? Vai olenko saanut tarpeekseni ihmissuhteista, joissa olen joutunt huolehtimaan aikuisesta ihmisestä kuin lapsesta?" -Cosmon kolumnisti Janni Hussi

Katso myös:

Kolme naista kertoo, miksi kamala ero onkin ollut lopulta ihan hyvä juttu: ”Etsin nyt miestä, jolle riitän omana itsenäni”

HBO:n Big Little Lies palkittiin parhaana minisarjana – katso kuvat Emmy-gaalan vieraista

Testasimme tämän hetken kiinnostavimmat kasvoseerumit – katso parhaat