Olivia Palermo, 28, tuli alunperin tunnetuksi The City -tosi-tv-sarjasta, jota näytettiin jenkkitelevisiossa vuonna 2008. Sarjan myötä hänen elegantti tyylinsä huomattiin maailmalla, ja muotitalot kuten Mango, Rochas ja Carrera y Carrera nappasivat hänen kasvonsa mainoskampanjoihinsa.
 
Ei aikaakaan, kun Olivia jo poseerasi tärkeiden muotilehtien kansissa, istui muotiviikkojen näytöskatsomoiden eturiveissä ja juhli huippusuunnittelijaystäviensä kanssa eksklusiivisissa juhlissa. Cosmo kysyi Olivialta 6 kysymystä tyyliin ja uraan liittyen.
 
Mitkä valinnat ovat hyödyttäneet sinua työelämässäsi?

On antoisaa, että minulla on mahdollisuus työskennellä monien erilaisten asioiden parissa. Olen erityisen ylpeä Afrikan maasai-heimon naisten turvallisuuden edistämiseksi tekemästäni työstä. Se on yksi palkitsevimmista projekteistani.
 
Mitä eroa on todellisella Olivia Palermolla ja Olivia Palermo -brändillä?

Olivia Palermolla on bisnespuoli ja aito, henkilökohtainen puoli. Vapaa-ajallani tykkään vaellella ystävieni kanssa Lontoon Portobellon kirpputoreilla etsimässä rintakoruja ja uniikkeja esineitä tai käydä taidegallerioissa. Matkustan usein paikkoihin, joissa en ole aiemmin käynyt, mutta viihdyn myös kodin rauhassa.
 
Koetko, että miehet pitävät kaltaisiasi kauniita ja lahjakkaita naisia pelottavina?

En tiedä. Aikakaan aviomieheni Johannes ei pidä. Olen onnentyttö, kun minulla on hänet. Yhdessä olemme huipputiimi. Jokaisen kannattaisi pyrkiä olemaan avoin ja helposti lähestyttävä, koska sillloin tapaa kaikkein kiinnostavimmat tyypit. Sulkeutuneet ihmiset voivat jäädä monesta pois.
 
Mitä haluaisit sanoa nuorille naisille, jotka kärsivät epävarmuudesta?

On tärkeää, että tuntee olonsa mukavaksi omassa kropassaan. Se edesauttaa myös pukeutumista. Ajankohtaiset trendit ovat tärkeitä, mutta niitä ei voi aina soveltaa omaa tyyliinsä. Pukeutumisessa on tärkeää pitää kiinni persoonallisesta tyylitajustaan.
 
Mikä on mottosi?

Elä, elä, elä! Se on Rosalind Russelin repliikki 1950-luvun elokuvasta Jännuttävä tätini. Sen idea on, ettei itseään kannata ottaa liian vakavasti,  vaan elämästä pitää osata myös nauttia.

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta kautta aletaan tekemään ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perrya näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on kieltämättä valtavat saappaat täytettävänään, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"