Sometähti ja huippumalli Gigi Hadid, 21, haluaa olla ihminen, jonka kanssa muut tekevät mielellään töitä.

Millaisia kauneusrutiineja sinulla on?

Olen melko huoleton. Hiukseni ovat yleensä ponnarilla tai nutturalla ja meikkini on pelkistetty. Vähän aurinkopuuteria ja ripsiväriä sekä hieman hajuvettä, niin olen valmis lähtöön. Vapaapäivinä pidän kauneusrutiinit yksinkertaisina.

Mikä on luottotuotteesi?

En voi elää ilman nudenväristä huulipunaa. Se on hyvä perustuote, joka sopii jokaiseen asuun ja tyyliin.

Mikä on paras kauneusvinkkisi?

Vähemmän on enemmän. On toki tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa lookin täytyy olla hohdokas ja huomiotaherättävä, mutta useimmiten haluan näyttää luonnolliselta.

Kuinka saat itsesi näyttämään freesiltä myöhään venähtäneen illan jälkeen?

Yritän nukkua niin paljon kuin mahdollista, mutta jos en saa tarpeeksi unta, kahvi auttaa. Myös kuvauspaikalla ihanien ihmisten kanssa työskenteleminen antaa minulle paljon energiaa.

Mikä on kauneusmottosi?

Syö terveellisesti pysyäksesi kunnossa ja hampurilaisia pysyäksesi järjissäsi.

Mihin trendiin olet hurahtanut?

Se vaihtelee, mutta juuri nyt tykkään choker-koruista. Minulla on uusi pakkomielle parin viikon välein.

Sosiaalisesta mediasta on tullut merkittävä osa mallintyötä. Miten suhtaudut ilmiöön?

Kuulun siihen sukupolveen, jolle sosiaalinen media on osa jokapäiväistä elämää. Se on tuntunut minulle järkevältä ja luonnollisesta alusta asti. Some on ehdottomasti auttanut minua eteenpäin urallani.

Lue Gigin koko haastattelu uusimmasta Cosmosta!

Kuva: MVPhotos

 

Ruokakuluissa voi säästää pienellä vaivalla merkittävän summan. Niin tekee vapaaehtoisesti yhä useampi. Aloita ruokapihistely näillä!

1. Hyödynnä myynnistä poistuvat tuotteet

Fiksuruoka-sivustolta voi tilata myynnistä poistuvia tai parasta ennen -päiväystä lähestyviä tuotteita, esimerkiksi ruokaa ja juomaa, 20–90 prosentin alennuksella.

www.fiksuruoka.fi

2. Syö hävikkiravintolassa

Esimerkiksi Helsingin Kampissa sijaitseva ravintola Loop tarjoaa hävikkiruoasta valmistettua ruokaa.

www.ravintolaloop.fi

3. Lataa mobiilisovellukset

Lunchie Market- ja ResQ-palveluihin rekisteröitymällä voi ostaa ravintoloiden ylijäämäannoksia edullisesti.

www.lunchie.market/suomi ja www.resq-club.com

4. Tilaa ruokapiireistä

Ruokapiirissä kuluttaja tilaa elintarvikkeita, kuten lihaa, kananmunia, hiutaleita ja juustoja, suoraan ruokatuottajalta. Eri kaupungeille ja kaupunginosille on omat piirinsä. Piirejä löytyy esimerkiksi Facebookista nimellä REKO Lähiruokarengas.

Psst! Lue lokakuun lehden sivuilta 50-51 lisää siitä, kuinka voit säästää ruokaostoksilla isojakin summia. 

Kuva: iStock

Katso myös:

Uusi lehti on täällä! Kokosimme yhteen parhaat sitaatit

Kolme naista kertoo, miksi kamala ero onkin ollut lopulta ihan hyvä juttu: ”Etsin nyt miestä, jolle riitän omana itsenäni”

HBO:n Big Little Lies palkittiin parhaana minisarjana – katso kuvat Emmy-gaalan vieraista

Olemme superinnoissamme uudesta lehdestä! Tässä lokakuun numeron kiinnostavimmat sitaatit.

"Pihistelyn taustalla on ajatus rahallisen säästön lisäksi myös ympäristön kannalta eettisestä kuluttamisesta." -Määrätietoisesti säästävä Heidi Järvinen

"Vaikka puolitoista vuotta elämästäni on ollut ihan hirveää, olen kiitollinen siitä, että kaikki tapahtui nyt eikä myöhemmin. Sain burn outista enemmän kuin mitä menetin." -Työpaikallaan burn outiin sairastunut Anna

"Vaikka suhteesi ei kestäisi koko loppuelämääsi, se saattaa olla koko loppuelämäsi kannalta merkityksellinen suhde. Kaikkea rakkautta ei ole luotu kestämään, mutta se ei tarkoita etteikö kannattaisi rakastaa." -Tämän kylän homopoika -blogin Eino Nurmisto

"Omaan osaamiseen on uskottava 110-prosenttisesti. Olen saanut kotoani mallin, että kaikki työkokemus on hyvästä. Allekirjoitan tämän täysin." - Tapahtumatoimisto Tapauksen projektipäällikkö Caroline Korhonen

"Jos ihminen ei olisi itsekäs, hän olisi altis muiden vaikutuksille. Narsistiset johtajat ja kaikenlaiset gurut pystyvät helpoten ohjailemaan ihmisiä, jotka eivät tunne tai arvosta itseään tarpeeksi. Jatkuvasti muille myönnytyksiä tekevät ihmiset ajautuvat helpommin myös ihmissuhteisiin, joissa itse kärsivät." -Mahtava minä – itsekkyyden voima ja vastavoima -kirjan kirjoittanut Jukka Koskelainen

"Olenko itsekäs, kun en koe tarvetta lisääntyä? Vai olenko saanut tarpeekseni ihmissuhteista, joissa olen joutunt huolehtimaan aikuisesta ihmisestä kuin lapsesta?" -Cosmon kolumnisti Janni Hussi

Katso myös:

Kolme naista kertoo, miksi kamala ero onkin ollut lopulta ihan hyvä juttu: ”Etsin nyt miestä, jolle riitän omana itsenäni”

HBO:n Big Little Lies palkittiin parhaana minisarjana – katso kuvat Emmy-gaalan vieraista

Testasimme tämän hetken kiinnostavimmat kasvoseerumit – katso parhaat