Syyskuun 2014 Fun Fearless Female oli nuorena kotihiiri.

Kuka? Saara Sihvonen, 23, on Helsingistä kotoisin oleva, kansainvälisesti menestynyt huippumalli. Hän on tehnyt näytöksiä muunmuassa Chanelille, Givenchylle ja Saint Laurentille sekä poseerannut Yhdysvaltojen Voguen sivuilla. 

Fun: Saan muut nauramaan älyttömillä tanssitempauksillani. Kunnolla sydämestä nauraminen ja hauskanpito poistavat stressiä ja vapauttavat. Niillä on suuri merkitys, sillä työskentelen pinnallisella alalla, jolla ihmiset ottavat kaiken lähes aina liian vakavasti. Se, että osaan nauraa itselleni ja mokilleni tekee elämästäni helpompaa.

Fearless: Nuorempana olin tutussa ja turvallisessa ympäristössä viihtyvä kotihiiri. Mallimaailmaan astuminen oli ehdottomasti rohkein tekoni. Kun minut lähetettiin ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten Aasiaan kolme vuotta sitten, itkin pää punaisena jännityksestä. Onneksi lähdin, sillä mukavuusalueeltani poistuminen auttoi itsenäistymään. Sain itseluottamusta ja kielitaitoa. Olen myös tavannut lukemattomia mielenkiintoisia ihmisiä, asunut maailman kuuluisimmissa kaupungeissa, oppinut paikallisislle tavoille ja tehnyt töitä. Tästä kaikesta olen ikuisesti kiitollinen.

Female: En voi aina sietää, kuinka pinnallisia muotialalla ollaan. Onneksi monet asiakkaat arvostavat myös sisäistä kauneutta, vaikka ulkonäkö onkin pääasiassa se, millä pelataan. Ensi sesongilla lookisi voi olla jo out, eikä buukkausvalintaan vaikuta, oletko kiva vai et. On ymmärrettävä, että ihmiset arvostelevat pelkästään ulkonäköäsi, eivät sinua ihmisenä. Siksi on tärkeää olla sinut itsensä kanssa ja hyväksyä, että ei mitenkään voi miellyttää kaikkia. Muihin vertailu on turhaa. 

Seuraa Saaraa Instassa @saarasihvonen

Katso muut FFF-naiset täältä!

Joulukuun Cosmossa juhlimme jälleen Fun Fearless Femaleja, ja etsimmekin parhaillamme inspiroivia ja ajankohtaisia henkilöitä. Samalla julkaisemme aiemmat FFF-artikkelit MyCosmossa.

 Juttu julkaistu syyskuun 2014 Cosmossa.

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta kautta aletaan tekemään ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perrya näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on kieltämättä valtavat saappaat täytettävänään, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"