"Minulla on lupa olla oma itseni. Se on ehkä klisee, mutta olen ymmärtänyt sen vasta viimeisen puolen vuoden sisällä. Epävarmuus seurasi minua pitkään kaikessa tekemisessäni, mutta kun musiikkihommat alkoivat rullata, tunsin itseni arvostetuksi. Minusta tuli varmempi ja määrätietoisempi. Hakeuduin myös ihmisten seuraan, jotka toivat näitä piirteitä esiin minussa. Nyt olen vihdoin se, kuka oikeasti olen.

Tutustuin viime vuonna ihmiseen, joka rohkaisi minua siihen, ettei minun tarvitse pyydellä anteeksi mitään. Hän jaksaa muistuttaa minua jatkuivasti: 'olet tarpeeksi juuri tuollaisena kuin olet, rakasta itseäsi, älä koskaan muutu'. Kun hän sanoi niin minulle tarpeeksi usein, aloin ajatella, että ehkä siinä on jotain perää. 

Olen ollut elämäni aikana tekemisissä myrkyllisten ihmisten kanssa. Päädyin katsomaan itseäni vääristyneestä näkökulmasta, ja sellaiset ihmissuhteet veivät kaiken energiani. Nyt kun olen oppinut arvostamaan itseäni tarpeeksi, tiedän, etten ole enää sen paskan arvoinen. Voin valita, kenen kanssa haluan olla tekemisissä. Joskus kuulen myös, etten ole enää sama ihminen kuin kaksi kolme vuotta sitten. En tietenkään ole! Koko elämän pointti on kasvaa ja kehittyä. Aina pitää arvostaa itseään sen verran, että tietää, mitä ansaitsee. Haluan menestyä, ja nähdä maailmaa, kokea mahdollisimman paljon ja rakastaa paljon."

Pikkuinen Anacã-poika saa sisaruksen. Onnea!

Taas uusi Victoria's Secret -vauva! Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel, 29, odottaa toista lastaan. Malli virallisti asian julkaisemalla Instagramissa suloisen kuvan ja tekstin "joulu tuli ajoissa".

Ja kyllä, tämä tarkoittaa, että Swanepoel todella oli raskaana kävellessään Shangaissa marraskuussa järjestetyssä Victoria's Secret -näytöksessä. Mediassa ehdittiin jo hehkuttaa, millaiseen kuntoon hän oli ehtinyt synnytettyään ensimmäisen lapsensa Anacãn lokakuussa 2016. 

Swanepoelin kumppani on brasilialainen miesmalli Hermann Nicoli. Pari on seurustellut siitä saakka, kun he tapasivat Pariisissa Swanepoelin ollessa vain 17-vuotias. 

Naisen lähimpiin kavereihin kuuluvat muun muassa mallikollegat Behati Prinsloo, Doutzen KroesLily Aldridge ja Rosie Huntington-Whiteley. Kukakohan saa kunnian olla pikkuisen kummi?

@angelcandices


Lähde: Vogue
Kuvat: MVPhotos

Katso myös:

Haluatko säästää? Kuusi vinkkiä, joiden avulla pääset oikeasti alkuun

Mielipiteitä jakava Reino Nordin: "Kyllästyin murjottamiseen ja katkeruuteen"

Helppo ja herkullinen joululahjaresepti: suolakeksifudge

Ihanimman lahjan eteen on uhrattu seteleiden sijaan aikaa. Herkullinen suolakeksifudge onnistuu aloittelevaltakin leipurilta!

Suolakeksifudge

Ainekset:

2 ½ dl kuohukermaa
2 ½ dl sokeria
ripaus suolaa
25 g voita
1 ½ rkl glukoosisiirappia
20 g suolakeksejä
100 g maitosuklaata
sormisuolaa

Tee näin:

Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa. Lisää suola, voi ja glukoosisiirappi. Anna seoksen kuplia koko ajan sekoittaen noin 15 minuuttia tai kunnes se on selkeästi paksumpaa. Rouhi suolakeksit joukkoon. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun astiaan, ripottele pinnalle sormisuolaa ja anna jäähtyä. Leikkaa paloiksi.

Kuva: Juha Salminen

Katso myös:

Haluatko säästää? Kuusi vinkkiä, joiden avulla pääset oikeasti alkuun

Finnairin lentäjänä työskentelevä Pia Stenholm: ”Uravalinnastani ollaan yllättyneitä sukupuoleni takia”

Janni Hussi: "En halua heittäytyä suhteeseen, ellei toisen ajatteleminen saa sydäntäni hakkaamaan"