1. Pullovesi

Suomalainen pullovesi on erittäin puhdasta, ja viime vuonna toteutetun tutkimuksen mukaan esimerkiksi pääkaupunkiseudun hanavesi sisältää jopa sata kertaa vähemmän mikrobeja kuin pullovedet. Kraanavesi on myös pullovettä ympäristöystävällisempää sekä tietysti monin verroin edullisempaa.

2. Lounaiden syöminen ulkona

Pakkaa eväät mukaan töihin tai kouluun. Sen lisäksi, että oma lounasboksi tulee huomattavasti ravintolalounaita halvemmaksi, on se todennäköisesti myös PALJON terveellisempää.

3. Luottokorttien korot

Ole järkevä luottokorttien kanssa. Velkakierteeseen joutuu todella helposti, ja korollisiin osamaksujärjestelmiin turvautuminen ajaa helposti hyvätuloisenkin vaikeisiin tilanteisiin. Tee itsellesi sääntöjä, äläkä lipsu niistä. Päätä vaikka että et koskaan käytä esimerkiksi 2000 euron luottorajastasi enemmäin kuin 25 % kuukaudessa, ja maksa aina koko luottolasku kerralla. 

4. Erikoiskahvit

Erikoiskahvit ovat Suomessa todella kalliita. Päätä, että tilaat herkullisen jättisoijalaten ainoastaan kerran viikossa, ja muina päivinä keität kahvisi itse tai ainakin valitset peruskahvin erikoistilausten sijaan. 

5. Taksit

Pidä taksikulusi minimissä! Takseihin saa uppoamaan mielettömiä summia rahaa niin Suomessa kuin monessa muussakin maassa. Suosi julkista liikennettä ja kimppakyytejä. Pyri myös kävelemään aina, kun mahdollista!

6. Sesongin ulkopuoliset kasvikset ja hedelmät

Pyri aina suosimaan lähellä kasvattettuja kasviksia. Kotimaan kausi ojn toki lyhyt, joten tarvitsemme jonkin verran myös muualta tulevia tuotteita. Ole hedelmäosastolla tarkkana hintojen kanssa! Monet Ready To Eat -tuotteet ovat megakalliita. 

Katso myös:

4 syytä, miksi eväät tekevät elämästäsi parempaa

3 tapaa saada raha-asiat kuntoon

8 keinoa säästää rahaa HUOMAAMATTA

 

 

 

 

 

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta aletaan tehdä ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perryä näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on paineita, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"