1. Kuuntele itseäsi

Monet meistä myöntyvät liian helposti muiden mielipiteisiin ja odotuksiin siitä, millaisia ”meidän pitäisi olla”. Itsevarmat ihmiset pitävät päänsä vaikka muut pyörittelisivät heille avoimesti silmiään. Itsevarmat ihmiset kunnioittavat itsensä lisäksi myös muita.

Tee näin: Kuuntele muita, mutta älä anna toisten mielipiteiden vaikuttaa liikaa omiin päätöksiisi. Kuuntele aina sisäistä ääntäsi. 

2. Uskalla olla haavoittuvainen

Koviksen esittäminen heijastaa huonoa itsetuntoa. Itsevarmat ihmiset eivät pelkää näyttää todellisia tunteitaan, olivat ne sitten pelkoa, suuttumusta tai vaikka epävarmuutta.

Mitä tehdä? Uskalla paljastaa hyvät sekä huonot puolesi. Älä pelkää myöntää, että olet ollut väärässä. Opettele pyytämään anteeksi. 

3. Pukeudu vakuuttaaksesi itsesi

Oletko huomannut, miten toiset ihmiset näyttävät itsevarmemmilta kuin toiset? Se johtuu siitä, että siltä heistä myös tuntuu. Opettele myös korostamaan parhaita puolia vakuuttavalla kehonkielellä, äänensävyillä ja tilanteeseen sopivalla pukeutumisella.

Mitä tehdä? Pukeudu kuin olisit pääroolissa omassa pienessä hittielokuvassasi. Ole sinut kroppasi kanssa. Hyväksy se, ettei kukaan meistä ei ole täydellinen. Seiso selkä suorassa ja pää pystyssä, aina!

4. Uskalla olla innostunut

Viha, kritiikki, negatiivisuus ja muiden halveksunta ovat heikon ihmisen tapoja yrittää pönkittää omaa itsetuntoaan. Itsevarman ihmisen ei tarvitse esittää mitään: hän uskaltaa innostua ja olla iloinen. Vaikka vastaan tulisi pettymys tai epäonnistuminen, tietää hyvällä itsetunnolla varustettu tyyppi selviävänsä mistä tahansa. 

Mitä tehdä? Näytä itseluottamusta olemalla rohkeasti innostunut. Näytä muille ilosi ja innostuneisuutesi.

5. Kulje omia polkujasi

Itsevarmat ihmiset nauttivat elämästä, jonka ovat rakentaneet itselleen. He eivät tarvitse tekemiselleen muiden hyväksyntää.He uskaltavat ottaa riskejä, mokata ja tehdä asioita omalla tavallaan. He käyttävät taitojaan, kehittävät osaamistaan ja ovat kiinnostuneita maailmasta. 

Mitä tehdä? Elä arvojesi mukaisesti. Jos vihaat työtäsi, näe hieman vaivaa ja etsi itsellesi duuni josta nautit. Usko itseesi ja usko siihen, mitä teet. Elät vain kerran, joten tee kaikkesi ollaksesi onnellinen.

Alkuperäinen juttu: Elite Daily

Kuva: Imaxtree

Lue myös nämä:

Haluatko olla itsevarmempi? Tee nämä 3 asiaa

9 asiaa jotka yhdistävät itsevarmoja naisia

MUST SEE! Emma Watson puhuu tasa-arvosta

 

 

 

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta aletaan tehdä ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perryä näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on paineita, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"