Esittelemme viisi tyypillisintä estettä sinkkujen onnen tiellä – tunnistatko omasi?

Niin ihanaa kuin sinkkuelämä onkin, se alkaa puuduttaa pitkittyessään. Esittelemme viisi tyypillisintä estettä sinkkujen onnen tiellä – tunnistatko omasi?

1. Kukaan ei täytä vaatimuksiasi

Luulet ehkä olevasi ennakkoluuloton miesmarkkinoilla, mutta sopivaa kumppania ei vain löydy. Ole rehellinen itsellesi ja tarkista todellinen vaatimuslistasi. Niin kauan kun et tiedosta epärealistisen korkeita odotuksiasi, petyt varmasti. 

Korkeat vaatimukset ovat usen suojamuuri. Jos haluat selvittää, määrittelevätkö pelkosi vaatimuksesi, anna mahdollisuus itsellesi ja miehelle. Päätä, että tapailet mahdollista ehdokasta vähintään kolme viikkoa. Muista viettää aikaa myös yksin, jotta voit kuulostella tunteitasi ja intuitiotasi. Kolmessa viikossa hänestä voi paljastua piirteitä, jotka peittävät alleen mahdolliset puutteet.

2. Sinkkumiehet ovat kiven alla

Työpaikallasi ei ole ketään kiinnostavaa, baareissa houkutat vain pintaliitäjiä ja ystäväpiirisi sinkkukontaktit olet käynyt läpi ajat sitten. Alat jo vakavasti harkita, että sinun täytyy muuttaa toiseen kaupunkiin tai jopa maahan potentiaalisten sinkkumiesten perässä. Ennen kuin pakkaat laukkusi, tee jotain radikaalimpaa: riko rutiinisi. Jos haluat toisenlaisia tuloksia, sinun on muutettava toimintaasi.

Keskity miehen etsimisen sijaan omaan elämääsi ja unelmiisi. Mieti, mitä haluaisit harrastaa tai minkä taidon tahtoisit oppia. Ilmoittaudu kurssille ja toteuta haaveesi. Uudessa harrastuksessa voit myös tavata miehen, jonka vuoksi et halua jättää väliin yhtään harjoituskertaa.

3. Ihastut aina väärään mieheen

Onko tunteidesi kohde yleensä jollakin tapaa tavoittamattomissa? Epäluotettava renttu, juuri eronnut eksänsä haikailija, onneton ukkomies tai sitoutumiskammoinen pelimies? Tällaisen miehen kanssa voi olla hauskaa ja jännittävää, muttei minkäänlaisia takeita jatkosta.

Sitoutumiskammo on yleinen oireyhtymä. On mahdollista, että vedät tiedostamattasi puoleesi mahdottomia tapauksia, jotta välttyisit oikeasti läheiseltä (eli pelottavalta) suhteelta. Jos taas aidosti toivot vakaata suhdetta, älä turhaan roiku ikuisessa poikamiehessä. Listaa sen sijaan viisi itsellesi tärkeintä asiaa, joista et ole valmis tinkimään suhteessa. Mitä tiedostetummin etsit sitoutumishaluista miestä, sitä varmemmin myös löydät etsimäsi.

4. Kipinät eivät sinkoile välittömästi

Mies on lähes täydellinen. Hänellä on loistava ura, mukava luonne, upea kroppa, mukavia ystäviä, mahtava perhe ja hieno auto. Hän olisi kaikin puolin unelmapuoliso – yhtä pientä poikkeusta lukuunottamatta: välillänne ei ole millään mittarilla mitattavaa jännitettä.

Elämme nopeatempoisessa maailmassa ja kuvittelemme, että myös jännitteen pitäisi syntyä välittömästi. Kipinöiden sinkoilu vaatii usein aikaa, syvempää tutustumista ja tunteiden kehittymistä. Jos haluat mieluummin vakaan suhteen kuin intohimoisen vuoristorata-ajelun, anna ”ihan mukavalta mutta vain kaverilta” tuntuvalle miehelle mahdollisuus. Kun opit tuntemaan hänet paremmin, liekkikin voi leimahtaa. Huonoimmassakin tapauksessa olet vain yhtä uutta ystävää rikkaampi.

5. Olet liian tottunut yksinoloon

Jos olet kokenut kohtuuttoman monet huonot treffit ja liian paljon hyviä hetkiä yksin tai ystäväporukassa, mieleen nousee helposti kysymys: miksi edes haluaisin seurustella? Kyky nauttia omasta seurasta on tietenkin myös toimivan suhteen vaatimus. Jos taas hallitset taidon liiankin hyvin, kynnys sinkkuudesta luopumiseen voi nousta liian korkeaksi. Mitä pidempään jatkat soolomatkailua, sitä vaikeampi sinun on oppia ajamaan tandemilla.

Kuvittele, millainen unelmapoikaystäväsi olisi ja kuinka paljon olisit valmis antamaan hänelle tilaa elämässäsi. Mieti sitten rehellisesti, olisitko onnellisempi yksin vai kaksin. Oikeaa vastausta ei ole, ja joskus sen voi löytää vain kokeilemalla. 

Kuva: MVPhotos

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta kautta aletaan tekemään ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perrya näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on kieltämättä valtavat saappaat täytettävänään, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"