1. Hän haluaa tutustuttaa sinut ystäviinsä. Ei vain pyytämällä sivulauseessa sinua mukaansa baariin silloin, kun on poikien ilta, vaan viemällä sinut ja oman parhaan ystävänsä syömään, jotta tutustutte kunnolla toisiinne.
 2. Hän muistaa jotain sellaista, mitä olet ohimennen maininnut. Vitsailit joskus, kuinka voisit syödä maapähkinävoita suoraan purkista. Joten kun tarjoilija tuo jälkiruokalistat, hän tilaa sinulle suoraan maapähkinävoijäätelöä koska tietää sinun pitävän siitä.
 3. Hän lähettää sinulle artikkelin, jonka arvelee kiinnostavan sinua. Matkailuosiossa oli juttu Kreikasta, etkö juuri maininnut haluavasi mennä sinne jonain päivänä?
 4. Haluat kertoa vanhemmillesi hänestä. Normaalisti olet melko arka puhumaan suhteistasi ennen kuin tiedät, onko siitä muodostumassa jotain vakavampaa, mutta tällä kerralla et malta odottaa. Olet liian innoissasi pitääkseen kaiken sisälläsi. 
 5. Hänen kirjahyllyssään on paljon samoja kirjoja kuin sinulla. Löydät sieltä jopa muutaman sellaisen, jotka sinun on ollut jo kauan tarkoitus lukea. 
 6. Hän on aidosti kiinnostunut työstäsi. Vaikka hän olisi itse täysin eri alalla, haluaa hän ymmärtää mitä teet, miten olet päätynyt siihen hommaan ja minkä takia pidät siitä. 
 7. Koet helpoksi avautua hänelle asioista, jotka sinua harmittavat. Oli kyseessä sitten ongelmat töissä tai hankala ystävä, sinun on helppo luottaa häneen.
 8. Hän kyselee kuulumisiasi pitkin päivää. Jos kerrot, että töissä on kiireinen viikko, hän ehdottaa että näette toisenne vasta viikonloppuna, mutta laittaa silti viestejä päivisin ja kyselee miten jaksat. 
 9. Hän soittaa sinulle säännöllisesti. Hän rakastaa ääntäsi, eikä halua kommunikoida vain viesteillä.
 10. Hän ei malta odottaa, että näkee sinut. Jo keskiviikkona saat viestin, jossa hän kertoo odottavansa perjantain treffejänne. Hän käyttää emojia, vaikka se ei kuulukaan hänen tapoihinsa, koska hän tietää, että se saa sinut hymyilemään.
 11. Ystäväsi saavat kuulla sinulta jatkuvasti hänen ihanuudestaan. Olet ollut niin monilla sekopäisillä treffeillä, että tiedät tämän olevan harvinainen tapaus.
 12. Se, että tiedät saavasi olla hänen kanssaan kahdestaan illalla, antaa sinulle voimia läpi rankan työpäivän. Joskus kesken kokouksen ajaudut miettimään häntä niin, että jonkun pitää herättää sinut takaisin tähän maailmaan.
 13. Hän pitää huolen siitä, että näette vähintään kahtena päivänä viikossa. Näette joka viikko joko perjantaina tai lauantaina, jotta saatte valvoa myöhään ja nauttia stressittömästä aamusta.
 14. Hän etsii aktiviteetteja kotikaupungistanne ja haluaa viedä sinut sellaisiin paikkoihin joissa et ole ikinä käynyt.
 15. Hän haluaa tehdä jotain erityistä sinun syntymäpäivänäsi. Vaikka kyseessä ei olisikaan pyöreät luvut, hänen mielestään sinä ansaitset kunnon juhlat. 

HBO:n palkittu sarja Big Little Lies saa jatkoa. Mutta voiko toinen tuotantokausi täyttää korkeiksi nousseet odotuksemme? 

Kuukausia jatkuneet vihjailut Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta saivat vihdoin vahvistuksen. HBO kertoi, että Liane Moriartyn romaaniin perustuva minisarja saa todella saa jatkoa. Uutta aletaan tehdä ensi vuoden aikana. Hurraa!

Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään Moriartyn romaanille ei ole olemassa jatko-osaa. Nyt kirjailijan kerrotaan kuitenkin kehitelleen tarinaan uusia käänteitä, jotta toinen kausi voidaan toteuttaa. 

Nicole Kidman teki ensimmäisellä kaudella ylistetyn roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perryä näytteli ruotsalainen Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese WitherspoonZoë Kravitz ja Shailene Woodley.

HBO ei ole vielä kertonut, ovatko samat näyttelijät mukana myös tulevan kauden jaksoissa. Kidman ja Witherspoon ovat kuitenkin jo hehkuttaneet tulevaa kautta julkisuudessa. 

- Toinen kausi antaa meille mahdollisuuden tarkastella Montereyn perheiden kiehtovia ja monimutkaisia tarinoita syvällisemmin, Witherspoon hehkutti The Hollywood Reporterin mukaan. 

- Olen innoissani, että pääsemme työskentelemään lahjakkaan ja arvostetun ohjaaja Andrea Arnoldin kanssa. 

Arnold on ohjannut muun muassa elokuvan Fish Tank (2009) ja tulee korvaamaan ensimmäisen kauden ohjanneen Jean-Marc Valléen. Arnoldilla on paineita, sillä Valléen kädenjälki hipoi ensimmäisellä kaudella täydellistä. Toivottavasti uudet jaksot täyttävät korkeiksi nousseet odotuksemme!

Kuva: HBO Nordic

Katso myös:

Paluun tekevä Pikku G: ”Minun piti aikuistua suosion keskellä todella nopeasti

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Sopivat varusteet tekevät kotoilusta mukavampaa. Nämä haluamme omaankin kotiimme!

Fleeceaamutakki, 29,99 e, Lindex.

Tuoksutyynyt pitävät vaatekaapin freesinä. 13,90 e, Stockmann.com.

Ylellinen Tata Harper Smoothing Body Scrub -kuorintavoide sopii luonnonkosmetiikkafaneille. 78 e.


Samettipyjama, 36 e, Lindex.


 

Foreo Luna Play -kasvoharja tekee ihonhoidosta helppoa. 36 e.

Cilla's Siisti sitruuna-rosmariini-suihke (saattaa) kannustaa siivoamiseen. 14,90 e.

Kullanvärinen pumppupullo saippualle, 49,95 e, Ellos.

Täytä korurasia ystäväsi lempiherkuilla. 36 e, Indiska.

Samettisen päiväpeiton alle on kiva kääriytyä Netflixin ja sipsipussin kanssa. 129 e, H&M.

Pehmeät tohvelit 14,99 e, H&M.


Byredon kynttilät valmistetaan käsityönä Ranskassa. Bohemia-tuoksukynttilä, 55 e, kicks.fi.

Kylppäripakkaus sisältää kaksi vohvelipyyhettä sekä saippuan. 38 e, Ellos.


 

Kivikeraaminen hajuvesipullo, 9,99 e.


Jouluneule, 24,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"