Ikuinen ongelma: Treffit sovittu, minne mennä?

 

Ikuinen ongelma: Treffit on sovittu, mutta minne mennä? Jo kolmannet treffit kahvilla alkaa kuulostaa mielikuvituksettomalta. Jotain uutta kiitos! Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi kokosimme helmikuun Cosmopolitaniin laajan deittioppaan, josta löydät muun muassa 10 parasta paikkaa deiteille. Tässä niistä viisi.

  1. Kiipeily. Kun varmistusköyden päässä on deittisi, joudut väkisin testaamaan, kuinka paljon luotat häneen.

  2. Ikea. Deittailun uusi must. Jokin siinä keittiönsuunnittelun, sohvien koeistumisen ja kahvilan Daim-kakun yhdistelmässä vaan toimii.

  3. Pulkkamäki. Treffit kuin suoraan elokuvista. Näillä deiteillä naurat niin paljon, että poskiin sattuu ja suupielet jäätyvät kylmässä ilmassa ylöspäin. Pulkkamäkitreffit toimivat, jos olette deittailleet jo jonkin aikaan. Ekoilla treffeillä pulkkamäessä tuntuu todennäköisesti väkinäiseltä ja oudolta, koska joudut istumaan melko tuntemattoman ihmisen sylissä pulkassa.

  4. Sali. Jos treenaat usein, haluat todennäköisesti, että myös deittisi on urheilullinen. Salilla suhde saa heti mutkattoman alun. Kun näette toisenne punaisina, hikisinä ja vähän haisevina, tuntuu myöhemminkin siltä, että voi olla oma itsensä. Jos olet parisuhteessa, sovi yhteiset salitreffit kerran tai pari viikossa. Näette toisianne ja saatte hyvän treenin. Liikuntakeskusten unisex-infrapunasaunat ovat hyvä lisä deittien jälkeen, mutta täpötäysi sauna voi olla kuumottava paikka muutenkin kuin lämpönsä puolesta. Todennäköisesti kaikki muut ovat hiljaa ja kuuntelevat mitä te puhutte.

  5. Ajelu. Kun lähdette treffeillä ajelulle, tunnelma palaa suoraan kesään, jolloin tulit täysi-ikäiseksi silloisen poikaystäväsi kanssa. Muistathan ne pitkät suorat, joita pitkin ajaessa kaikuivat teidän loputtomat keskustelunne raihnaisen Opelin penkillä? Ajelu toimii paitsi ekoilla treffeillä, myös parisuhteessa. Pitkissä suhteissa kaikki tärkeimmät päätökset tehdään autossa. Kun ollaan lähekkäin, mutta ei tarvitse katsoa silmiin, on helppo kysyä kaikki vaikeimmatkin kysymykset.

 

Kuva: HMI

Sanni

Kuumat deitit, mutta missä?

Kiitos hyvistä vinkeistä! Minusta jokin tekeminen tekee deiteistä paremmat, kun ei tarvitse välttämättä keskittyä täysin toiseen koko ajan ja hiljaisia hetkiä ei synny niin helposti, kun itse tekeminen vähentää hiljaisuutta. Hyviä vinkkejä deittailuun löytyy myös http://www.deittisivustoja.fi
Lue kommentti