Suuri kiitos viimeisimmälle kuukauden tähtibloggaajalle Jennielle. Puikkoihin astuu nyt newsroomista tuttu Satu, jonka värikkäisiin asuihin ja upeisiin piirrustuksiin ihastuimme! Lue bloggaajan haastattelu alta.

 

1. Minkälainen blogisi on?

Blogini on asukuvapainotteinen tyyli- ja taidepäiväkirja. Alkuperäinen ajatukseni oli luoda kaksi eri blogia muodille ja taiteelle, mutta päätin kuitenkin pitää ne yhdessä. Molemmissahan on loppupeleissä kysymys väreistä, muodoista ja itsensä ilmaisemisesta.

 

2. Kuinka kauan olet blogannut?

 Olen blogannut noin puolisentoista vuotta.

 

3. Miten kuvailisit tyyliäsi?

Rakastan värejä ja tykkään pukeutua värikkäästi arkenakin. Värit vain yksinkertaisesti tekevät minut iloiseksi! On minullakin tosin päiviä jolloin pukeudun kokomustaan mutta silloinkin tykkään lisätä asuun jonkin väripilkun, vaikkapa huivin muodossa.

 

4. Millaisista blogeista pidät?

Pidän blogeista joissa on paljon kuvia. Selaan paljon värikkäitä asukuvablogeja joista haen insipiraatiota omaankin pukeutumiseeni.

 

5. Kolme suosikkiblogiasi?

Pink Peonies, Fash Boulevard ja suomalaisista Mariannan.

 

6. Tämän kesän kolme tärkeintä vaatettasi?

Farkkushortsit (täydellinen pari on vielä etsinnässä), roosanvärinen Forever 21:n nahkatakkini ja kirpparilta löytämäni kuviollinen maksihame.

 

7. Kuka kuvaa asukuvasi?

 Kuvaan itse, kamerajalustaa apuna käyttäen.

 

8.  Mitä kameraa käytät?

Olympus PEN Mini E-PM1

 

9. Parhaat asukuvavinkkisi?

Kuvaa ulkona hyvässä valossa jos mahdollista. Hymyile! Kuvat näyttävät huomattavasti paremmilta kuin vakavalla naamalla kengänkärkiä tuijotellen. Kiinnitä huomiota myös taustaan, hyvä ja rauhallinen tausta tuo asun hyvin esille.

 

10. Mitä tulemme näkemään blogissasi?

Tyyliä ja taidetta sopivassa suhteessa asukuvien ja piirtelyjen muodossa. Voipa olla, että mukaan eksyy myös jotakin diy-juttuja ja arjen pienten ilojen fiilistelyä.