Tutustu MyCosmon kuukauden tähtibloggaajaan, Reettaan!

Tutustu MyCosmon kuukauden tähtibloggaajaan, Reettaan!

Moi Reetta! Kerro blogistasi.

Olen kirjoittanut blogia reilun parin vuoden ajan. Kuitenkin vasta vuosi sitten hankin ensimmäisen järkkärini ja laskenkin bloggaamisen alkaneen kunnolla vasta silloin. Minua inspiroi kaikki kaunis. Kiinnitän huomiota pieniinkin asioihin ja rakastan yksityiskohtien viilaamista niin arjessa kuin muodissakin. Muoti on blogini keskeisin aihepiiri, vaikka vain höpöttelisin kuulumisia niin kyllä sieltä joukosta usein vaatteisiin ja muotiin liittyviä mietteitä löytyy myös. :)

Miten kuvailisit omaa tyyliäsi?

Tyylini on trendikäs ja kokeileva. Seuraan muotia aktiivisesti ja innostun helposti uusista trendeistä. Sesonkien vaihtuminen saa minut aina innostumaan vähän liikaakin - kaupoissa tuntuu olevan loputon määrä kaikkea ihanaa! 

Mitä muuta puuhailet bloggaamisen lisäksi?

Olen ollut kauneusalan yrittäjä viimeiset viisi vuotta. Päivistä suurin osa kuluukin omassa liikkeessä työskennellen. 

Luetko itse paljon blogeja? Mihin asioihin kiinnität muiden blogeissa huomiota?

Luen blogeja jonkun verran, mutta liian usein tuntuu ettei aikaa siihen ole niin paljon kuin haluaisin. Kiinnitän huomiota tekstin sujuvuuteen ja laadukkaisiin kuviin. Tyylikkäät asukokonaisuudet kiinnostavat myös. En ole koskaan ajatellut, että minulla olisi varsinaisia suosikkiblogeja. Ihailen kovasti Angelica Blickin tyyliä, MouMousta tutun Iinan rehellisyyttä ja Focus on Fashionin Sallan herkkuvinkit ovat ihania! 

Kuka kuvaa asukuvasi?

Asukuviani kuvaavat monet: ystäväni, äiti, poikaystävä ja välillä myös teen yhteistyötä valokuvaaja Murat Mutlun kanssa. Kuvaamiseen käytän Samsung NX1000-kameraa, jossa 30mm kiinteä objektiivi.

Parhaat asukuvavinkkisi?

Kaikki lähtee siitä että viihdyt asussa joka sinulla on päälläsi. Jos et koe oloasi hyväksi eivät asukuvatkaan voi onnistua. :)

Missä sinä shoppailet?

Shoppailen monissa liikkeissä ja usein minulle tulee kausia jolloin tunnun hankkivan kaiken jostain tietystä liikkeestä. Kestosuosikkini jo vuosien ajan on ollut Zara. Muita tämän hetken lemppareitani on mm. bikbok, bershka, bull and bear ja stradivarius.

Kolme must have –asiaa, jotka aiot hankkia syksyksi?

Itseasiassa olen syksyn top 3:sta jo pari saanut viimeisen viikon sisällä hankittua: polvista auki olevat farkut ja paksumpi viitta, joka menee syksyllä takista ja talvella lämmittää ihanasti sisällä. Jotkin kengät pitäisi vielä syksyyn löytää - birkenstockien mukavuuden jälkeen tulee etsinnästä varmasti aika hankalaa.

Mitä tulemme näkemään blogissasi?

Kuukauden aikana blogissani tulee näkymään kesää Kreetalta käsin, asukuvia, ostospostausta syksyn jutuista, muotihöpinöitä, kauneustuotteiden suosikkeja sekä herkullisia ruokakuvia. Toivottavasti viihdytte! <3

Tervetuloa, Reetta! <3

Lue Reetan blogia täältä.