Tutustu seuraavaan kuukauden tähtibloggaajaamme!

 

On aika julkistaa seuraava kuukauden tähtibloggaajamme: Jennie! Jennien postaukset löydät etusivulta muiden tähtibloggaajiemme joukosta. Tutustu Jennieen etukäteen jo nyt!

 1.     Hei Jennie! Kerro meille blogistasi.

Blogini on muotipainotteinen, koska muoti on intohimoni. Muotijuttujen lisäksi postaan reseptejä, ravintolavinkkejä, kauneusaiheisia juttuja sekä juttua omasta elämästäni. Eli blogiani voisi kuvailla muotiblogiksi pienellä lifestyle-mausteella!
 

2.     Kuinka kauan olet blogannut?

Olen blogannut noin pari vuotta.
 

3.     Millaisista blogeista pidät?

Luen paljon muotiblogeja ja haen niistä inspiraatiota. Yleensä pidän sellaisista muotiblogeista, mitkä avaavat myös kirjoittajan persoonaa ja kertovat muutakin hänen elämästään. Näin bloggaajaan saa enemmän kosketuspintaa. Kun tietää jotain persoonasta, myös henkilön tyyli avautuu eri tavalla.
 

4.     Kolme suosikkiblogiasi?

Sofis snapshots, Sincerely Jules ja MyCosmon P.S. I love fashion.
 

5.     Missä shoppailet?

Shoppailen sekä Suomessa että ulkomailla. Erikoisempia ostoksia, kuten merkkilaukkuja (joista olen haaveillut pitkään) on kiva ostaa ulkomailta. Fiilistelen isompaa ostosta pitkään ennen reissua, ja reissun jälkeen laukusta tulee tietynlainen matkamuisto. Muistan aina mistä ostin laukun ja sen fiiliksen, kun sain laukun ensi kertaa olalleni.
6. Kolme must have -asiaa, jotka aiot hankkia kesäksi.

1. Uudet arskat. Minulla on varmaan 10 paria tällä hetkellä, mutta niitä ei vaan voi olla liikaa. Ne ovat kesän ykkösasuste. Mielessäni ovat joko Ray-Ban Wayfarer folding -malliset lasit tai sitten normi Wayfarerit nahkaversiona.

2. Repaleiset farkut. Ne kuuluvat kesään ja niihin pätee sama kuin aurinkolaseihin: niitä ei voi olla liikaa! Suosikkirepalefarkkuni ovat olleet niin ahkerassa käytössä, että ne ovat kuluneet puhki. Taitaa siis olla aika löytää uudet suosikkifarkut kesäksi.

3. Laadukas vaaleasävyinen laukku. Laukkuvalikoimastani löytyy paljon mustaa ja joitakin vähän värikkäämpiä yksilöitä, mutta vaalea laukku puuttuu. Yksi vaihtoehto voisi olla Mulberryn Medium Lily, mutta siitä en ole vielä löytänyt sopivaa vaalean sävyä. Etsintä siis jatkuu.
 

7. Kuka kuvaa asukuvasi?

Poikaystäväni, pikkuveljeni tai joku ystävistäni. Top 2 kuvaajat ovat ehdottomasti poikaystäväni ja pikkuveljeni. He ovat suostuneet auttamaan ja ottamaan asukuvia säässä kuin säässä.
 

8.  Mitä kameraa käytät?

Sony Nex-5R ja Canon EOS 1100D.
 

9. Parhaat asukuvavinkkisi?

Parhaat asukuvat syntyvät, kun on tarpeeksi aikaa kuvata, ja löytää kivan kuvauslokaation. Tämä ei aina ole arkisin mahdollista varsinkaan pimeämpinä vuodenaikoina, kun valoa on muutama hassu tunti päivässä. Silloin paras vinkkini on ottaa paljon kuvia. Jos on mistä valita, löytää suuremmalla todennäköisyydellä muutaman hyvän ruudun. On myös hyvä kuvata tutun kanssa, joka uskaltaa sanoa ja ohjata, jos jokin asento tai ilme ei toimi.
 

10. Mitä tulemme näkemään blogissasi?

Paljon asukuvia ja asuinspiraatiota. Lupaan myös raottaa elämääni ja sitä, mitä arkeeni kuuluu. Pääsette mukaan kokeilemaan uusia terveellisiä reseptejä, sillä minulla on kova innostus oppia tekemään ruokaa paremmin. Ruokajutut kiinnostavat muutenkin paljon, joten pääsette varmasti myös kurkistamaan Helsingin ravintolatarjontaan.

 

Haluatko sinä olla MyCosmon seuraava Tähtibloggaaja? Täggää Newsroomissa artikkelisi #tähtibloggaaja, niin olet mukana kilpailussa!