Kesän reittioppaasi on TÄSSÄ!

 Kalajoen juhannus

19.-21.6

Kalajoki, Kalajoen hiekkasärkät.

Täältä starttaa festarikausi! Esiintymässä Basic Element, DJ Proteus, Popeda, Uniikki Anders Nyman, Haloo Helsinki, Poju ja Cascada .

 

Provinssirock

27.–28.6.

Seinäjoki, Törnävänsaari.

 36. kertaa järjestettävää Provinssirockia vietetään tänä vuonna kaksi viikkoa edellisvuosia myöhemmin. Pääesiintyjinä nähdään mm. The Prodigy ja M.I.A.

 

Summer Up -festivaali

4.–5.7.

Mukkulan ranta, Lahti.

 Hiphopia, reggae- ja elektronista musiikkia. Esiintymässä ovat muun muassa Sean Paul, Tinie Tempah, Cheek, Elastinen, Sanni, Sini Sabotage, Jukka Poika ja Stig.

 

Ruisrock

4.–6.7.

Ruissalo, Turku. 

 Pohjoismaiden vanhinta rockfestaria on järjestetty vuodesta 1970 kauniissa Ruissalon maisemissa. Tänä kesänä festareilla esiintyvät Lily Allen, The Offspring, Wiz Khalifa, Veronica Maggio ja pitkä lista kotimaisia artisteja.

 

 

Ilosaarirock

11.–13.7.
Laulurinne, Joensuu

 Esintymässä muun muassa Ellie Goulding, Alice in Chains ja Jenni Vartiainen.

 

Summer Sound Festival

18.–20.7.

Messukeskus, Pasila.

 Elektronisen musiikin tanssi­tapahtuma järjestetään sisätiloissa, joten kesäsadekaan ei haittaa. Esiintymässä ovat muun muassa Avicii, Laidback Luke ja Dvbbs.

 

Blockfest

1.–2.8.

Tampere.

 Tänä kesänä Tampereen keskustassa pidettävällä räppifestarilla esiintyvät muun muassa Snoop Dogg, Tyga ja suomalaisia räppäreitä, kuten Kube, Asa, Aito Mäkki, JVG ja Uniikki.

 

Helsinki BeachFutis

2.–3.8.

Hietaranta, Helsinki.

 Kun olet ottanut biitsillä aurinkoa heinäkuun, on aika nousta pyyhkeeltä. Kesän hauskimpia tapahtumia on Helsinki Beachfutis -kilpailu.

 

Flow Festival

8.–10.8.

Suvilahti, Helsinki.

 Monipuolinen kaupunkifestivaali Suvilahdessa. Tänä vuonna tunnetuimpia esiintyjiä ovat muun muassa OutKast, The National, Janelle Monáe ja Nina Persson.

 

Weekend Festival

15.–16.8.

Kyläsaari, Helsinki.

 Elektroniseen musiikkiin painottuvalla ikärajattomalla festarilla esiintyvät muun muassa Brennan Heart ja Calvin Harris.