Keskusteluja-sarjan neljännessä osassa hyvinvointiyrittäjä Karita Tykkä paljastaa, miten hän oppi olemaan stressaamatta.

Stressaatko sinäkin seuraavaa uramuuviasi? Murehditko, mikä sinusta tulee isona ja miten onnistut toteuttamaan haaveesi? Cosmon päätoimittajan Miinan ja Loopin kanavapäällikön Kristiina Komulaisen kanssa keskustellessaan yrittäjä Karita Tykkä paljasti käyttäneensä nuorempana paljon aikaa tulevaisuuden murehtimiseen ja jännittämiseen.


-Odotin, että pahin tapahtuisi. Nyt olen oppinut, että asiat eivät järjesty murehtimalla, vaan luottamalla siihen, että elämä kantaa. 


Nyt Karitalla ei edes olisi aikaa murehtimiseen. Hän on saanut juuri kuvattua uuden tv-ohjelman, työn alla on uusi ruokakirja ja monta muuta uutta projektia. Päätyönään Karita pyörittää SuperLemon-hyvinvointibisnestä, joka on keskittynyt raakaruokaan ja superfoodien nettikauppaan. 


-Uusien asioiden tekeminen on aina pelottavaa, mutta parasta on, kun uskaltautuu kokeilemaan, Karita sanoo. 


Keskusteluja-jakson lopussa puhutaan vakavasti pelosta ja siitä, miten sitä voi oppia hallitsemaan. Karitalla ja Miinalla on samat keinot mielenrauhan ylläpitämiseen: jooga ja kiitollisuuspäiväkirja. Tsekkaa videolta, miten kiitollisuuspäiväkirja auttaa, kun pinnaa kiristää töissä tai parisuhteessa.


Koko Keskusteluja-jakso löytyy täältä! Enjoy!!