Lue Jennan haastattelu!

Ensimmäinen Tähtibloggaajamme on Jenna Erika's-blogin Jenna! MyCosmon paraatipaikalla jo tovin bloggaillut Jenna ihastuttaa lukijoita tunnelmaa pursuavilla ja laadukkailla kuvillaan sekä mielenkiintoisella sisällöllään. Lue Jennan haastattelu ja merkkaa ylös uusi suosikkiblogisi!

 

Miten kuvailisit blogiasi?

Jenna Erika`s on itseni näköinen blogi. Rakastan vaatteita, asusteita, sisustamista ja kaikkea kaunista. Monet postaukseni liittyvätkin muotiin, sisustamiseen ja kauneudenhoitoon. Blogi kertoo elämästäni ja viittaa tulevaisuuden haaveisiini muodin ja vaatteiden parissa. Se on myös kurkistus tyyliini sekä sisustusfilosofiaani.

Miksi ja milloin aloit bloggaamaan?

Aloitin bloggaamisen noin kolme vuotta sitten yhdessä kaverini kanssa. Jossain vaiheessa kuitenkin oman blogin aloittaminen tuntui mieluisammalta. Halusin päästä jakamaan omia juttujani ja kehittämään omaa tyyliäni.

 Mitä rakastat bloggaamisessa?

Sitä, että voin kirjoittaa mistä haluan ja miten haluan. Pääsen toteuttamaan luovuuttani ja kehittämään itseäni niin kuvaajana kuin kirjoittajanakin. Eikä blogin kirjoittaminen ole kiinni ajasta tai paikasta, vaan voin kirjoittaa missä ja milloin tahansa. Blogitekstejä kirjoittaessa ja suunnitellessa voi keskittyä positiivisiin ja kivoihin juttuihin ja unohtaa ikävät asiat.

Mistä keksit aiheita postauksiisi?

Ideat tulevat itsestään. Lisäksi jos mieleeni tulee jokin idea, kirjoitan sen ylös myöhempää toteutusta varten. Saan inspiraatiota muista blogeista, lehdistä ja Pinterestistä, eikä aiheiden keksimisessä ainakaan tähän asti ole ollut ongelmia. Ongelma oikeastaan on siinä, että ideoita on enemmän kuin ehdin toteuttaa. Saisipa vuorokauteen lisää tunteja tätä varten!

Miten kuvailisit itseäsi bloggaajana?

Olen aktiivinen bloggaaja. Tykkään kirjoittaa itseäni kiinnostavista jutuista. Kirjoitan mielummin usein, etteivät postaukset veny liian pitkiksi. Panostan myös kuvien laatuun ja käytänkin paljon aikaa postauksen ilmeen suunnitteluun. Suurin osa ajasta menee kuvien kuvaamiseen, käsittelyyn ja niiden asetteluun. Tässä asiassa taidan olla melko perfektionisti. 

 

Missä olet oppinut valokuvaamaan?

Digikameran sain jo ennen kuin menin ensimmäiselle luokalle, ja ensimmäisen järjestelmäkamerani noin neljä vuotta sitten. Olen itse opetellut kuvaamaan monien kokeiluiden myötä. Olin myös kerran nuorille suunnatussa valokuvauskerhossa, mutta siellä ollessani totesin, ettei se ollut minua varten. Tykkään itse opetella kuvaamista sekä kameran säätöjä eri tilanteissa, vaikka hyvän kuvan saaminen voi vaatia lähes sata huonoa kuvaa.

Millä kameralla kuvaat?

Canon EOS 500D:llä, joka on jo lähes kasvanut kiinni käteeni. Käytössäni on useita erilaisia objektiiveja, osa omia, osa lainattuja muilta perheenjäseniltämme. Koska meillä moni kuvaa, niin tarvikkeitakin on kertynyt pikkuhiljaa reilun kotistudion verran. Kattavampaa postausta kamerasta ja objektiiveista sekä muista accessoreista olen suunnitellut tekeväni jo jonkin aikaa.

Nimeä 3 suosikkiblogiasi

P.S. I love Fashion, Mariannan ja Alexa Dagmar.

Miltä tuntui päästä MyCosmon ensimmäiseksi Tähtibloggaajaksi?

Se tuntui uskomattomalta ja samaan aikaan jännittävältä! En meinannut uskoa silmiäni, kun sain sähköpostilla tiedon tästä valinnasta. Jouduin lukemaan viestin useampaan otteeseen. Arvostan todella tätä mahdollisuutta päästä ensimmäiseksi Tähtibloggaajaksi näin tunnetulle brändille. Tuntuu aivan mielettömän hienolta huomata, että blogini ja kirjoitukseni kiinnostavat muitakin kuin lähipiiriäni. Tunnustus antoi minulle huimasti lisää itsevarmuutta ja uskoa omiin kykyihin. Tämän myötä yksi haaveeni toteutui ja toivottavasti se luo uusia mahdollisuuksia tavoitella myös muita unelmiani. Työskentely Cosmotiimin kanssa on ollut inspiroivaa ja oli hienoa huomata, että he saivat heti tyylistäni kiinni esimerkiksi kuvauksissa ja banneria luodessa. Suuri kiitos tästä loistavasta mahdollisuudesta Cosmo!

Mitä on luvassa Tähtibloggaajakautesi aikana?

Tiedossa on kattavampi postaus kamerastani, kurkistus mielenkiintoiseen joulukorttikuvaukseen sekä muita jouluaiheisia postauksia!

Mitä haluaisit sanoa MyCosmon lukijoille?

Don`t let dreams just be dreams

Luota itseesi ja usko unelmiisi. Kirjoita siitä mitä haluat ja mistä olet oikeasti kiinnostunut. On ihana huomata, että blogini kiinnostaa teitä ja on hieno päästä kirjoittelemaan teille ensimmäisenä Tähtibloggaajana!

 

Haluatko sinä olla MyCosmon seuraava Tähtibloggaaja? Täggää Newsroomissa artikkelisi #tähtibloggaaja, niin olet mukana kilpailemassa paikasta!