Me rakastamme Instagramia. Jotkut jopa sanovat, että olemme koukussa Instagramiin. Allekkain näkyy kuvia supertähdistä juhlien jatkoilla, täydellisistä saappaista, kauniisti asetelluista ruoka-annoksista ja leveästi hymyilevistä ihmisistä aurinkorannalla. Useimmiten katselemme Instagram-kuvia mielellämme, mutta poikkeustilanteitakin on: kun ulkona on kylmää ja viikonloppuun on vielä melkein vuorokausi aikaa (!), laukaisee osa kuvista Insta-kateuden.

Puhumme kuvasta, jonka näemme kun teemme töitä kynähameen kiristäessä. Siinä Rihanna istuskelee hotellihuoneensa sängyllä New Yorkissa. Puhumme kuvasta, jossa muotisuunnittelija Henry Holland loikoilee uima-altaan äärellä ystävänsä Pixie Geldofin seurassa samalla, kun me vedämme talvitakin päälle ja lähdemme kohti kotia vain huomataksemme, että aurinko on ehtinyt laskea työpäivän aikana. Kun valaisemme polkuamme puhelimella, näemme, että stylisti Minttu Vesala on ottanut Instagram-kuvan ylellisestä lounaastaan – Louis Vuittonin järjestämässä tilaisuudessa tietenkin.

Olemme toki iloisia Instagram-idoleidemme puolesta, mutta kun kaivamme laukkuamme nälkäisenä ja löydämme sieltä vain kolhiintuneen omenan, tuntuu selfiessä hymyileminen hieman haastavalta. Sillä hetkellä toivomme, että kääntäisimme kylkeämme Henry Hollandin viereisellä rantatuolilla.

Missä sinä haluaisit olla ottamassa selfietä juuri nyt?

 

(Aika moni valitsisi varmasti Dubain, eikä ihme. Käy ihastelemassa MyCosmon Dubai-kisan asujen parhaimmistoa Fashion-osiosta!)


Kuvat: Instagram: Rihanna @badgalriri, Miina Lange @miinalange, Pixie Geldof @pixiegeldof, Minttu Vesala @superminttu