Käynnissä olevien muotiviikkojen halutuimpiin huippumalleihin kuuluva Karlie Kloss solmi rahakkaan sopimuksen L'Oréal Parisin kanssa.

Karlie Kloss, 22, on yksi Victoria's Secretin enkeleistä, laulaja Taylor Swiftin BFF ja nyt myös uusi L'Oréal Paris -kauneuslähettiläs. Amerikkalaismalli paljastaa kauneusmokansa, viettelykeinonsa ja paheensa.

Miten aloitit urasi? Minut löydettiin malliksi hyväntekeväisyysmuotinäytöksestä, kun olin neljätoista. Treenasin silloin tosissani balettia, enkä voinut kuvitellakaan, millaiseen pyöritykseen vielä päätyisin. Melko pian hyväntekeväisyysmuotinäytöksen jälkeen kävelin Calvin Kleinin näytöksessä. Loppu onkin historiaa.

Kun olit nuori, kohdeltiinko sinua erilailla ulkonäkösi takia? Olin oikeastaan todella hintelä ja kirahvimainen nuorena. Olin pidempi kuin kukaan luokkani pojista. Kesti kauan, että tulin sinuksi pituuteni ja kroppani kanssa.

Suurin kauneusmokasi? Puristelin teininä finnejäni ja se jätti kasvoihini arpia. Nykyään pidän kiinni kauneudenhoitotavoistani ja tiedän miten hoidan ihoani ehkäistäkseni finnejä. Kosteutan ihoni aamuisin ja puhdistan sen ennen nukkumaanmenoa. On myös tärkeää antaa iholle lepopäiviä silloin tällöin.

Kuka on kauneusidolisi? Audrey Hepburn. Hän oli ällistyttävän upea nainen ja todellinen kauneusikoni.

Mikä on kauneutesi salaisuus? Syön terveellisesti ja treenaan säännöllisesti. Se saa minut tuntemaan itseni kauniiksi, vahvaksi ja itsevarmaksi.

Mikä on paras viettelykeino? Hyvä hiuspäivä! Paksu, muhkea kampaus, joka pomppii kävellessäsi, on paras viettelykeino. Tunnet olosi itsevarmaksi, kun hiuksesi näyttävät ja tuoksuvat hyvältä, eikä mikään ole seksikkäämpää kuin itsevarmuus.

Mikä tekee naisesta kauniin? Huumori, sydän ja äly. Maailmassa on paljon naisia, jotka näyttävät ulospäin täydellisiltä, mutta jos olet hyvä ja kiltti ihminen, se tekee sinusta oikeasti kauniin.

Minkä elämäntapavinkin haluaisit jakaa lukijoillemme? Etsi tapoja lisätä liikkumista arkeesi. Kuntoilun ei tarvitse tarkoittaa salilla käymistä ja painojen nostelua. Pyöräile lounaalle ystäväsi kanssa tai testaa uutta kivaa tanssituntia. Ne ovat mahtavia keinoja pysyä aktiivisena.

Miten luonnehtisit itseäsi? Päättäväisyyteni on auttanut minua puskemaan eteenpäin urallani. Olen ehdottomasti määrätietoinen ihminen ja pyrin aina tarttumaan uusiin ja jännittäviin tilaisuuksiin.

Mikä on paras ominaisuutesi? Yritän aina löytää jotain hyvää jokaisesta. Äitini opetti minut jo pienenä ajattelemaan positiivisesti kaikista asioista ja ihmisistä. Se on auttanut minua urallani ja olen todella kiitollinen siitä äidilleni.

Miten kuvailisit tyyliäsi? Tyylini on klassinen, luonnollinen ja chic. Tärkeintä on, että tunnen oloni mukavaksi.

Miten lomailet? Matkustan niin paljon työni takia, että lomalla on vain ihanaa pysytellä kotona ja viettää laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

Mitä salaisia paheita sinulla on? Keksit! Rakastan niitä. Isoäitini tekee herkullisia inkiväärikeksejä. Ne ovat ihaninta maailmassa.

Missä näet itsesi kymmenen vuoden päästä? Toivon, että mitä tahansa teenkin, ympärilläni on ihmisiä, joita rakastan ja olen onnellinen.

Kuva: L'Oréal Paris